Nova številka
November 2020


Izid: 6. 11. 2020

Poletna pravljica 4.del

3
Hey!
Celo noč sem razmišljala o njem. Sploh ne vem kako mu je ime. Pač zamišljala sem si njegov lep nasmeh, oči in ustnice. Tudi kako sva se poljubljala. Danes imam še vedno glavobol, ampak tega ne bom priznala mami, ker bom dobila do smrtni hišni pripor. Pač, če ji bom povedala, da sem se ga malo napila. Samo, varjetno, če te še naslednji dan boli glava, se ga nisem napila tako malo. Ups! Torej, danes bom v postelji, mogoče bom povabila še Nušo. Veste kaj, kar zdaj jo bom poklicala.
Zdaj je ene pol minute kasneje. To je bil eden najkrajših klicov do zdaj. K meni pride čez pol ure, toliko, da se preobleče in uredi. Prej mora še svojo rit spokat iz postelje. Jedla bo pri meni, ker tudi jaz še nisem jedla. Bila je čudno vesela. To ponavadi pomeni več veselja zanjo in več sramote zame. Le kaj mi bo povedala!
Zdaj vem!!!! To ni bilo dobro... Poljubila sem se!!!!!!!!!!!!!!!!! Moram, dodati še malo klicajev!!!!!!!!!! Nuša, ne bo nikoli pijana. Vsaj dokler živi s starši. Njena mai takoj opazi, če je pijana ali samo malo opita. A sem prav napisala! Zdaj imam še en razlog zakaj se ne smem spokati iz postelje. Da vam jih naštejem.
Moji razlogi, zakaj se danes ne smem spokati iz postelje oz hiše:
-ker me boli glava,
-ker bo mami hitro opazila, da sem bila pijana,
-ker sem se poljubila z fantom katerega še imena ne poznam,
-ker je bil PREVEČ strasten, da bi lahko pogledala prijateljice in znance v oči,
-ker je bil to moj prvi poljub in
-sem si zadala cilj, da se bom premaknila samo do WC-ja in nazaj, mogoče še v kuhinjo, in gledala najbolj žalostne in romantične filme, ki so jih naredili v času odkar obstajajo filmi.
Zadnjo stvar sem si ravno izmislila. Z Nušo se zdaj pogovarjava in hoče,da neham pisati, zato... Adijo (za zdaj)!
Torej fantu, s katerim sem doživela prvi pojub je ime... Klemen. Je Emin brat in zeeeeelo lep. Čisto preveč. Kakorkoli je dve leti starejši od mene in hodi na tisto gimnazijo na katero grem jaz. Tja hodi tudi večina drugih ljudi, ki so bili na zabavi. Ema je pravzaprav izredno vesela, da sem punca njenega brata. Bila sem pijana! Ampak, mi postaja všeč... Ne vem! Ema mi je dala njegovo telefonsko. Zbiram pogum, da ga bom poklicala... Ne Nuša ga bo! V naročje sem ji vrgla listek s telefonsko in telefon. Pogledala me je kot, da zadržuje smeh in se potem res zarežala. Opomnila, sem jo, da sem to jaz naredila zanjo. Nuša in Miha sta začela hoditi zaradi mene. Jaz sem poklicala Mihata in se dogovorila za njun prvi zmenek. Takrat je bila veliko bolj sramežljiva. Popravek, do Mihata je mislila, da so fantje samo en kup gnoja. Najprej naj bi te osvajali, se s tabo poljubljali in potem pride naprej. Kakorkoli, zdaj misli, da so vsi popolni, ampak niso. Sploh pa ne Aljaž! Še vedno me poskuša poklicati. Dovolj o fantih.
Zdaj z Nušo in Emo gledamo Beležnico. Vem, da ni film najbolj primeren za našo starost, ampak koga briga. Ema je sicer na video klicu, ker ima cel teden hišni pripor. Zabava je njeni mami uničila najljubšo vazo in naredila precejšenj nered. Film, je tako žalosten, da imava že čisto uničen make-up in polno posteljo robčkov. Obe zelo hitro jokava ob filmih. Sploh, če gre za prepovedano ljubezen, kdo umre ali pa mora oditi, jima starši ne dovolijo ljubezni... Veliko razlogov. Zdaj bom nehala pisati, ker imava film ustavljen že 10 min in sta Nuša in Ema pokomentirali že cel film (tiste pol ure, ki smo ga gledale). Torej zdaj moram iti... By!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hello! Nimam pripomb! Zgodba je super in najraje bi brala še naprej! Škoda, ker je tega dela že konec...
0
 
I love book

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Oglas

Zadnji odgovori

Pomaranča1 je odgovoril/a na
ampak jaz nisem v srednji šoli ne razumem ...
 

Sadež je odgovoril/a na
ali lahko zbrišeš to objavo ker spada v smetnjak ...
 

Sadež je odgovoril/a na
ali lahko vprašam kdo še sodeluje? https://www.booking.com/hotel/gm/palm-beach.sl.html
 

Sadež je odgovoril/a na
17
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
kakooooo pri 10 letih imaš yt!??!?!?!?!?!?!
 

je odgovoril/a na
To je bil hec:joy:
 

evangeline je odgovoril/a na
https://cdn131.picsart.com/329352390001201.jpg Bye:)
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
zanimiv blog! prvega videa sicer nisem rabila, ...
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
cool
 

suzana je odgovoril/a na
hej jaz bi, z veseljem, v bistvu zelo rada, ...
 

Zulaikha je odgovoril/a na
Čudovite so!
 

Zulaikha je odgovoril/a na
Lahko! Bomo videli kakšna bo!
 

Zulaikha je odgovoril/a na
2?
 

Zulaikha je odgovoril/a na
Se strinjam z Fox star! Srečno!
 

Zulaikha je odgovoril/a na
Zanimivo!