Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

Seven secrets 5. del

65
Piše: Beauty

Majhen moder trakec je počasi lebdel nad njunima glavama vi se lahno premikal globlje v gozd. Queenie je razmišlajla ali ju trakec res vod do prave rešitve ali ju le želi zavesti. Za enkrat se je pustila presenetiti. Hodili sta globlje in globlje v gozd. Queenie je bila že vidno prestrašena in za njima se je slišalo stopanje. Bilo je zelo sumljivo ker se je zdelo kot da ju nekdo zasleduje. Kmalu sta opazili da se gozd redči in da prihajata na nekakšno jaso. Izgledala je na pogled zelo umirjena in prijazna, po tleh je rasla mehka trava in sonce je toplo sijalo. Ampak energija prostora je bila hladna in neprijazna. Sredi jase je stala kamnita plošča bila je v obliki kroga z izrezanimi oblikami in prizori.Stopili sta korak naprej in v grmovju je zašelestelo kot da bi se nekdo premaknil. Približali sta se kamniti plošči na njej so bile v sredini izrezljene črke VD ki so bile v čudni obliki zmaja ali neke podobne pošasti. Ko je poskusila Queenie bolje pogledati v črke se je zgodilo nekej za kar še sama ni vedela aj je bilo. Zmaj je premaknil glavo in jo pogledal v oči. Takrat se ji je zavrtelo in zadnje kar je čutila je bilo da je z glavo trdo udarila ob tla. Zdelo se ji je da ji je zmaj ali njegova moč prišla v možgane. S strašljivim glasom ji je govoril da naj se spreobrne in pride na njegovo stran. Takrat je vedela da ju temne sile hočejo obrniti stran od njunega cilja. Takoj ko je pomislila na to se ji je v glavi pojavil še en glas. Ta je bil nežen in sočuten. Začel ji je govoriti naj vstane in se dotakne plošče. Tako bo izgnala zmajevo moč iz sebe. Za sekundo ni bila prepričana vedela pa je da mora izpolniti svojo nalogo. Hotela se je dvigniti ampak se je počutila kakor da jo zmajeva moč drži na tleh. Medtem je Amari hotela rešiti svojo prijateljico zato je gledala po prizorih na plošči. Kolikor je razumela se mora oseba ki jo je zmaj obsedel samo dotakniti plošče. Ker je že poskusila Queenie dvigniti je ugotovila da to ne bo šlo. Zato je bil edini način ta da poskuša uničiti ploščo. Če to ne bo uničilo temne sile bo poskusila košček uničene plošče dati Queenie v roko ali kaj podobnega. Na jasi je našla ravno prav veliki kamen in se odločila da ga vrže v ploščo. Mislila si je da en kamen že ne more razbiti debela plošče, ampak se je motila. Končno so moči ki jih je pridobila od neznane ženske v pismu, začele delovati. Stopila je kakšna dva koraka od plošče in z vso silo vrgla kamen. Najprej ni mogla verjeti kaj točno se je zgodilo saj je kamen iz njene roke poletel v ploščo s hitrostjo topovske krogle. Čeprav je izgledala kot da je narejena iz skale se je ko jo je kamne zadel spremenila v miljone drobnih peščenih zrn. Takrat pa je tudi Queenie odprla oči in prestrašeno pogledala okoli sebe. Prijateljici sta se objeli, ampak veselje ni trajalo dolgo. Na jasi za njima je stal fant približno njunih let in prijazno gledal proti njima. Poleg tega pa se je iz prahu tudi oblikoval nov zvitek.
.
Se nadaljuje…

_________________________________________________________________________________________________

Rada vas mam vse:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
.
Beauty:heart:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SVETOVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
VAV! VAV! VAV! NIAMM BESED KOT, DA VAJU PRISILIL, DA TAKOJ NAPIŠETA NOV DEL!:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:
Book star NA TRENUTKE NE POZNA MILOSTI! PREDVSEM KADAR GRE ZA VEČ KOT TOP ZGODBO!
Book star:books::star2:
1
 
Aw, hvala. Saj zdaj je na vrsti cuteyland tko da ji bom še jaz malo zatežila naj čim hitreje napiše nov del, hahahaha. RTM!!!😍😍😍😍
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
nov del!!! jeej
ga bom takoj prebral!
aja drgč dobra zgodba
1
 
Oo, hvala
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Tako super-mega-fantastično!!!!!!!!!!!!Nov del!!!!!!!!Takoj!!!!!!!!!!!!
1
 
Hvala, se bova potrudili čim prej. RTM!!!!!😍😍
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(460)
Ne še.
(473)
Bom zdaj!
(81)

Oglas

Zadnji odgovori

Revija PIL je odgovoril/a na
Festival bo odprt za vse, bo pa v enih rubrikah ...
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Hej, bom brala, če bo zgodba zanimiva, ...
 

꧁༺𝓡𝓸𝓼𝓮༻꧂ je odgovoril/a na
Vse najbolše!!! In dobrodošla! Zagotovo boš ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Res je, ne spada pod identiteto, če nas vprašate ...
 

Gajč je odgovoril/a na
Tara in sem jo dobila
 

Pisateljica King je odgovoril/a na
Luč :bulb:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:wolf::wolf:
 

Gaja (Tara) Kruh je odgovoril/a na
:feet:#wolf duo:two: kaj pa če bi imela to
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:bulb:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:blush::innocent:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Hejjjjj vse najbolse za tvoj r dan, ti zeli Slepuč
 

MiniJinny je odgovoril/a na
Na testnem forumu imate tudi logò za naše ...
 

Osebica je odgovoril/a na
Ne, rojstni datum ni taka stvar. Tudi starost, ...
 

Pisateljica King je odgovoril/a na
:wolf::wolf:
 

Bad girl je odgovoril/a na
Jeeee še ena zlobnaaaa:joy::joy::joy: Nsn:joy::joy::sparkling_heart: ...