Nova številka
November 2020


Izid: 6. 11. 2020

Svet zverinic 1. del

4
Živjo pisala vam bom novo zgodbo in to bo Svet zverinic najprej bom opisala te zverinice mogoče ta vikend pride nadaljevanje:)
Opis zverinice Fify: Živjo sem Fify in radaaaa plezam ter sem igrivo bitje. Na žalost sva s sestro izgubili mamo in očeta da ne boste mislili jaz in ... (bo že povedala sama kako ji je ime) nisva dvojcici drugače sva si zelo podobni samo nisva dvojcici temveč sva normalni best sestrici. Stara sem 9 let in r.d imam v decembru moj najljubši mesec ampak ne zaradi r.d ja ampak zaradi prazničnih stvari pa tudi nekak zaradi r.d ja lol. Imam bff Pio zelo se razumeva. Sedaj je pouk na daljavo in je zelo tecno! Okej to je to in se vidimo!!
Opis zverinice Lole: Okej no js sem pa Lola kot vidite in sem stara 11 dve leti starejša od Fify
no pač glede na to da je šola na daljavo mi je dosti kar uredu samo včasih ima Fify velike probleme z kompom(po domač) in je kar problematično ker moram jaz vedno ji popravljat. Torej ja js sm tudi zelo igriva ampak sem bolj resna kar se tiče resnih stvari lol. Imam bestiko Piko in se vsak dan pogovarjava na snepku:)
Opis zverinice Pike: Hajla, sem Pika kot je moja bff Lola povedala in sem tudi stara 11 rada imam šolo na daljavo ker sem rada doma in sem bolj tiha zverinica ampak če sem v stiku z Lolo sem pa divja haha. Torej najina nadležna sošolka Alja uniči vse in jo skoraj cel razred sovraži razen njeni sužnji Dora in Taja ampak tudi oni dve nje ne marata ampak sta tudi dosit kar nesramni samo se včasih druživa z njima ampak drugače se zelo razumeva tudi z drugimi sošolkami. Midve sva 6.b in imava v razredu Tajo in Aljo boga Taja, Dora je pa srečna ker je lahko drugi razred in zato sovraži odmore ker Alja zahteva da prideta do nje.
Opis zverinice Pie: Hej hoj jaz sem Pia kot ste že slišali in sem Fifyna bestika ona je tudi moja obužujem jo hih. Torej jaz sem že 10 saj Fify bo decembra 10 in jaz sem imela že 2 novembra r.d in jaz tudi obužujem december oprostite ker neznam povedati besede oboužujem ker je pravilno obožujem ah nima veze. No midve z Fify sva 5.a pač njena sestra bo decembra tudi 12 in ja torej nimava dobene take tečne frendice imava pa eno bl nasilno ki ji je ime Sara. Torej js sem use povedala kar sem hotela in se vidimo v novi zgodbi!!!
Evo no js sm zdej končala z opisi samo to sem danes hotela da boste vedeli kako je s temi zverinicami da jih boste lepo spremljaji čez zgodbo in zdej bom pisala nadaljevanja ta vikend tkoda ja byy!!!
Aja zelo veliko mi pomeni če bi stisnili like!
Lp, Pomaranča1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Priljubljene objave

Collgirl1#
64
 

Bananica♡☆♧
22
 

Collgirl1#
39
 

SlanaČokolada
30
 

Oglas

Zadnji odgovori

Zulaikha je odgovoril/a na
Samo nakej glede kahoota: Za kahoot je najbolje ...
 

Zulaikha je odgovoril/a na
Odličen napovednik! Bom brala!
 

Igralka 10 je odgovoril/a na
Tuki v odgovore:slight_smile:
 

Igralka 10 je odgovoril/a na
Meni zelo lepo igra, pa še njena moda mi ...
 

Sadež je odgovoril/a na
kdaj bo nasledni krog?
 

Igralka 10 je odgovoril/a na
Lepa si:kissing_heart: V čem pa si slavna?
 

Igralka 10 je odgovoril/a na
Pripravljena!!!:sunglasses::stuck_out_tongue_winking_eye::wink:
 

Igralka 10 je odgovoril/a na
:lion_face::horse:
 

Igralka 10 je odgovoril/a na
291
 

Diamant 123 je odgovoril/a na
110
 

Igralka 10 je odgovoril/a na
Kul anketa!:sunglasses:
 

Sadež je odgovoril/a na
https://sl.puntomarinero.com/goose-shepherd-or-white-owl/ ...
 

Sadež je odgovoril/a na
kaj pa so nagrade?
 

Bad girl je odgovoril/a na
Ojla! Prijavila se bom na tvojo igro! Tukaj ...
 

Bad girl je odgovoril/a na
Sem rešla! NUJNO ŠE ENO ANKETOOO!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: