Naslednji Pil izide 5. Februarja

Nova številka
Januar 2021


Izid: 8. 1. 2021

WEREWOLVES DON'T DIE 22. del

24
Nenadoma sem trznila, da so me vsi začudeno pogledali. Se je Jake ravnokar premaknil? Iztrgala sem se iz skupinskega objema, ter stopila k Jaku.
»Jake?« Sem tiho prosila vse volkodlačje bogove in napenjala oči, da bi takoj zagledala kakršenkoli premik mojega najstarejšega prijatelja. »Jake?« Sem tiho ponovila. Pogled se mi je ustavil na njegovi roki. So se rane zacelile? Tako hitro in same od sebe?! To je nemogoče… Prijela sem Jakovo dlan, ter jo položila v svojo. »Prosim, zbudi se, prosim zbudi se … Prosim …« Sem si tiho mrmrala in rahlo stisnila njegovo dlan. In na moje veliko presenečenje in srečo… mi je vrnil stisk!
»Jake?« Sem zaihtela, le da so tokrat bile solze sreče. In res sem videla, kako je počasi odprl oči in me slabotno pogledal. Rahlo se mi je nasmehnil, nato pa s hripavim in suhim glasom zastokal:
»Voda …« Pogledala sem Fynna, ki je poskočil in v trenutku od nekod prinesel plastenko z vodo. Plastenko sem odprla, ter jo počasi nagibala nad Jakovimi usti, kapljico za kapljico, požirek za požirkom. Počasi je Jake ponovno dobil barvo, in takrat sem začela trezno razmišljati.
»Kako je to mogoče? Moral bi izkrvaveti…« Sem glasno rekla in vprašujoče premerila člane tropa. Vsi so le skomignili z rameni, vključno z Jakom. »Razen če …« Sem si zamrmrala v brado. »Razen če je takšen namen. Morda nam mora zmanjkati krvi! Morda se spremenimo v neka bitja, ki nimajo krvi … morda to pomeni Preobrazba groze.« Obrnila sem se proti ostalim. »Kdo bo naslednji?«

SKY
Počasi sem stopila naprej. Vsi so me debelo pogledali, vendar sem bila odločena. Stopila sem do kapsule, ter zadržano pogledala v notranjost. Pravzaprav ni bila nič posebnega – bila je malce nagnjena nazaj, da si, ko si stal, bil v resnici naslonjen na stekleno steno kapsule. Počasi sem zlezla noter, ter se namestila. Pogledala sem naprej, in zagledala svoje prijatelje in njihove zaskrbljene obraze. Dvignila sem palec, v znak da je vse v redu. Zaenkrat. Začutila sem, kako se kapsula zapira – palček je počasi premaknil pokrov na svoje mesto. V tistem trenutku sem želela zbežati, vendar ni bilo več poti nazaj. Nato se je iz kotov počasi začel dvigati dim. Kmalu sem videla samo sivino. Pograbil me je divji kašelj, ki se ni in ni nehal. Nenadoma pa sem začutila žgočo bolečino nad gležnjem, kjer sem imela tetovažo volka. Želela sem pogledati navzdol, vendar je nekaj mojo glavo obdržalo na mestu – kot da nimam več svoje volje. Zakričala sem, da so me zabolela ušesa. Bolečina je bila neznosna. V trenutku mi je bilo žal, da sem vstopila v kapsulo. Vedela sem, da ne bom prenesla bolečine tako kot Jake, čeprav je on krvavel iz dveh mest. Prav sem imela. Ravno sem začutila, da se je dim razkadil in loputa odprla, ko se začela počasi toniti v nezavest. Napol v nezavesti sem zdrsnila skozi odprtino lopute na zrak. Želela sem ostati budna, vendar sem z glavo udarila ob tla in zagrnila me je tema.

JAKE
Še vedno sem bil slaboten, vendar sem se v trenutku potegnil na noge, ko je Sky nezavestna zdrsnila iz kapsule. Z glavo je udarila ob tla, in tam obležala. Okoli nje se je nabirala temno-rdeča luža krvi, ki je prihajala iz tetovaže nad gležnjem. Alan je pohitel k Sky in preveril utrip. Pogledal nas je in pokimal. Še je živa.
»Torej jo samo pustimo izkrvaveti?« Je nervozno vprašala Aria, ki se je živčno prestopala na mestu. Vedno je bila takšna, ko je vedela, da lahko pomaga, vendar hkrati ne more.
»Ja.« Sem preprosto odgovoril na njeno vprašanje, zaradi česar je začela hoditi sem in tja po sobi in si mečkati prste. »Pomiri se.« Sem ji rekel. »Jaz sem še vedno živ.« Pokimala je, vendar se ni pomirila.

Čez najdaljših petnajst minut mojega življenja, je Sky končno počasi odprla oči.
»Živa sem …« Je olajšano zamrmrala. Pokimal sem. »Kako si?« Me je vprašala. Pomislil sem. V resnici se nisem počutil nič drugače kot prej.
»Ne vem.« Sem po resnici odgovoril. »Bi moral dobiti kakšne nove moči, ali kaj podobno čudnega?« Sem vprašal.
»Naj bi …« Je rekla Kayla, ki je bila od vseh nas najbolj razgledana. »Preobrazba groze naj bi nam dala nove sposobnosti, zelo uporabne. Teleportiranje, nevidnost, telekineza, telepatija, spreminjanje oblike, … Vsak posameznik dobi svoje sposobnosti, ki se med sabo razlikujejo. Želite izvedeti še več?« Je vprašala. Vsi smo pokimali, z očmi prilepljeni na Sky, in Kayla je nadaljevala.
»Preobrazba groze dejansko ni ustvarjena v laboratoriju. Pred bilijoni let, ko niso obstajali niti volkodlaki, vampirji, morski ljudje, in nič drugega, je obstajala najredkejša vrsta bitij na svetu. Bili so samo štirje, in imeli so moči, ki jih mi dobimo s preobrazbo groze. Le, da imamo mi samo stranske sposobnosti. Vsak od njih je imel eno glavnih. Ogenj, voda, zemlja in zrak. Samo eden od njihovih potomcev je podedoval moči. In ti štirje elementi so sestavili stroj, v primeru da eden od njih ne bo imel potomcev. Poimenovali so ga Preobrazba groze, ker niso želeli, da bi vsa živa bitja poskušala srečo s strojem. No, mi smo jo, in bomo videli kaj se bi zgodilo. Vsako bitje lahko stroj uporabi, vendar glavno sposobnost dobi le tisti, ki je pravi potomec elementov. Vendar pa je to počasi tonilo v pozabo, in elementi so se porazgubili. Njihova naloga je bila, da ščitijo planet pred uničenjem. Četudi elementov ni več, sedaj to ni pomembno, saj zemlja ni več v nevarnosti.«
»Kako to misliš, v nevarnosti?« Sem vprašal.
»No, veste, ko naj bi v času dinozavrov na Zemljo padel meteorit?« Pokimali smo. »Elementi so rešili Zemljo. Sicer niso mogli rešiti bitij, so pa vsaj omogočili, da se je življenje na Zemlji nadaljevalo.« Pokimal sem.
»Torej, to pomeni, da so na svetu še vedno štirje elementi, le da ne vedo da so elementi, ali pa še morajo postati?« Je vprašala Sky. Kayla je pokimala.

Končno malo daljši del!! Hehe... No, v komentarje napišite, kako mislite, da bodo elementi povezani z zgodbo. Vesela bom vseh teorij!!!!!
Lp, No Name
P.S.: Ne pozabite lajkat in se naročit name:)
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Svetovno! Zgodbe prej nisem brala, nato pa sem prebrala prejšnji del in nato brala vse od začetka. Zelo si nadarjena! Komaj čakam nov del!
2
 
No, vesela sem, da sem dobila novo bralko;)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Waw, presegla si samo sebe :grinning:!
2
 
Hvala<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hudo! Res komaj čakam nadaljevanje!
Hmmm... Mogoče bo Kate en element. To sem skoraj ziher. Za ostale pa ne vem :sweat_smile:.
3
 
Good thinking, mogoče bo pa res. Konec koncev je nekaj posebnega ....
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg! Oprosti, ker nekaj delov nisem komentirala ampak enostavno nisem imela časa! TO JE TAKO NAPETO! Joj, NUJNO mira priti naslednji del vem čim prej! NORO! Mislim pa isto, da je Kate en element! Pa mogoče en od vampirejv, da ga bodo morali prepričati, da sodeluje zraven! Ampak RES JE KUL!
2
 
Dobra ideja, to glede vampirjev. Mogoče uporabim:) Ampak imam samo štiri možnosti izbire
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Dobro glede teorij mhm...
Mogoče da Jake dobi eno od teh sposobnosti in eden od zistih elementov izmure in potem Jake pomaga tem elementom... Nevem če je to kaj pomagalo :)
Pokomenitarm zdaj! Lajkala bom zdaj! Naročena sem že v prazgodovini:joy:
Lp
2
 
Hhahahahhaha naročena že v prazgodovini:)<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super je!, me pa zanima ali je tvoja zgodba kaj povezana z tisto od bad girl, ki tudi govori o teh elementih in tem
2
 
ne, nista povezani. Ona ima legende, če pa poguglaš naravni elementi, ti vrže ven voda, ogenj, zrak in zemlja.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG! Ta zgodba je fenomenalna!:heart_eyes: Oprosti, da nisem komentirala prejšnjega dela... Strinjam se z vsemi, ki mislijo, da je en element Kate. Jaz mislim, da ne smemo pozabiti njenega očeta, ki je prav tako čudežno izginil... Lahko bi bil en element tudi on in potem bi Kate imela še del njegovih moči, ki pa se še niso pokazale...:wink: Mogoče bo Zemlja spet v nevarnosti in bo potrebno, da se vsi 4-je elementi spet združijo... Ne vem. Pustim se presenetiti! Komaj čakam nov del!!!:heart_eyes:
2
 
Me
No, tole z očetom je pa nekaj posebnega:) Love it!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je!!! LOVE IT!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Vidim da si tudi ti vključila elemente (legende) v zgodbo!! VŠEČ MI JEEE!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
KDAJ PRIJE NOV DEL????????????
K je moj rd jutri si zaželim NOV DEL TVOJE ZGODBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
omg bom za tvoj rojstni dan dala gor:)<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Po moje bo en element Cora, drugi pa Kate
1
 
zanimivo ...
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
In zdej imam idejo kaj hočem za miklavža. Nov del!
1
 
Mami je šla gledat na Pil in zdaj tudi ona bere to zgodbo.
 
Resno tvoja mami? Ji je všeč? Vau... ok sorry to se je čulo čudno. Vesela sem, da bere, in sem zelo živčna, ker nisem še imela starejših bralcev .... pokomentiraj pls enkrat v njenem imenu, ker me zanima kako se ji zdi;)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
FUL KUL A TLE JE TA ZGODBA K SMO TI MOGLI V KLEPETALNICI POVEDAT ZA NEKI PRIMEROU!!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko vaših sošolcev je naročenih na Pil?
Nihče.
(173)
Eden ali dva.
(295)
Kar precej :)
(85)

Oglas

Zadnji odgovori

Book star je odgovoril/a na
hej! meni nisi zmešana. všeč mi je brati ...
 

je odgovoril/a na
Tudi mene zanima, kako se bo nadaljevalo. ...
 

happyGIRL je odgovoril/a na
Nesramno! Res super, da si zdaj tiste nesamozavestne ...
 

!!!dance!!! je odgovoril/a na
2 je narobe
 

Book star je odgovoril/a na
hej!!!! všeč mi je:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:. ...
 

Super sisters je odgovoril/a na
Jaz tuttttt! Napiši danes nov del. Lp, Super ...
 

Book star je odgovoril/a na
super blog!!!!!!!! mi je všeč!!!! tudi jaz ...
 

Book star je odgovoril/a na
dobra ideja! bom sodelovala!
 

Book star je odgovoril/a na
objava mi je bila zelo, zelo, zelo všeč!!!! ...
 

Book star je odgovoril/a na
ok. je v redu. važno pa je, DA BOŠ OBJAVLJALA! ...
 

Anika0712 je odgovoril/a na
pa pomisli da se nas veliko trudi za te objave, ...
 

Book star je odgovoril/a na
noro dobro!!!!!! začetek odbito dober!!!!!!!!!!! ...
 

Zari je odgovoril/a na
Hoj,rada bi se odjavila od raziskovanja.
 

Book star je odgovoril/a na
odbita zgodba vredna branja!!!!!! zelo, zelo, ...
 

MIMI je odgovoril/a na
meni so všeč krila, in srajce, pa kavbojke l.p. MIMI