Nova številka
November 2020


Izid: 6. 11. 2020

Why me? 2. del

5
nov del je tu! trudim se držati tega, da pišem en del te zgodbe en del druge. za i love book: bila si edina bralka zgodbe Elementary twins in se ti za to zahvaljujem. kmalu lahko pričakuješ nov del!
AVELINE
Argh!!! Chris me je tako jezil. Odkar je prišla ta novinka Adina blebeta samo še o njej in kako lepa je. Adina for, Adina dol. Jaz sem tista, o kateri se bi moralo govoriti! Jaz!!!!! Kaj sploh dela, da je TAKOO posebna???? Samo sedi v kotu in gleda skozi okno! Še lepa ni!!! Izgleda kot vreča smeti! Jaz sem čudovita, prirejam ogromne zabave, na katere pride vsa šola, on pa opazi samo njo! Saj ne, da mi je všeč ali kaj takega, ampak govoriti se mora o meni!!! MENI! Že spet govori o njej. "Oh, kako je Adina lepa," "ali so vse punce iz Romunije tako lepe?" Bla bla bla. Še dobro, zvonilo je! Zdaj imamo šport. Končno bo šel Chris stran, saj imamo pouk športa ločen.
EUNJI
Šport. Spet. Saj ne, da ga ne maram. Preprosto nisem dobra v njem. Ko pridemo v telovadnico učiteljica reče: "Punce, danes gremo ven. S fanti bomo igrale med dvema ognjema." Igrale, igrale. Mi bomo tam tekale, da bi odbile žogo ona pa bo z učiteljem sedela na klopci in srkala kavico. "To bomo delali tudi naslednjič. Danes bosta ekipo izbrala dva fanta, jutri pa dve punci." Videla sem, kako Avelinin obraz postaja rdeč. Ampak se je pomirila in šla za nami.
AMY
Za izbiranje je učitelj izbral Chrisa in Carlosa. Carlos je iz Španije in je pravzaprav Carlos Eduardo. Moram priznati, da mi je malce všeč. Tako lep je! Izgleda takole: https://pin.it/7fRphqn . Kaj ni lep? No, ja kakorkoli. Carlos je najprej izbiral fante. Chris je kot vedno najprej izbral Adino. Mislim, da sem poleg Chrisa in Aveline, ki je totalno ljubosumna na njo edina, ki jo opazi. Potem sta seveda oba izbirala fante, nato šele punce. Najprej je Carlos izbral Piko. Nato Chris Eunji. Moram priznati, Chris je prijazen. Vedno izbira tiste, ki so slabši, da oni ne bi dobili občutka, da so slabši. Njegova ekipa tako ali tako vedno zmaga. Čeprav... Tudi Carlosova ekipa vedno zmaga. Nista se še bojevala. In tudi za Piko ne morem trditi, da je slaba in je pri Carlosu. Tako močno sem razmišljala, kdo bo zmagal, da me je morala Pika priti iskat in me odvleči v ekipo. Carlos me je izbral!!! Nato je šla še Heather je Chrisu in Aveline k nam. Ni bila ravno navdušena, da je ostala zadnja. Na igrišču je Pika postala... Sploh ne morem opisati. Izgledala je kot triletni otrok, ki so ga nahranili s petimi kilogrami sladkorja. Kot žgoica je skakala preko igrišča. Mene ni opazil nihče. Na koncu sva na naši strani ostali le še jaz in Pika. Še Carlos je šel ven. Na drugi strani sta bila še Chris in Adina. Pika je imela žogo. Vrgla jo je in zadela Adino. Adina je samo odkorakala ven. Chris vzame žogo in nameri. Prepričana sem, da letim ven, ampak ne. Pika pride in pusti, da žoga zadane njo. Včasih ne morem verjeti, kako dobra prijateljica je. Igra je jaz proti Chrisu. Zagrabim žogo. Prepričana sem, da bom zgrešila. Ampak Pika se nasmehne in mi pokima. Zalučam žogo in.................... Zadanem! Naša ekipa je zmagala!
ADINA
Po novem dnevu v šoli, enako strašljivem, kot vsi ostali korakam domov po cesti. Na mizi me čaka kos torte s sporočilcem. "Glede na to, da je tvoj rojstni dan sem ti pripravil torto." Kaj? Moj rojstni dan je? Pa že. Pomislim. Darilo najdem pred stopnicami na podstrešje. Oče jih rad skriva. Majica. Kot vedno. Odločim se, da malo raziščem podstrešje. Tam opazim nekaj čudnega. Knjigo, ki je tam še ni bilo nikoli.
"Draga hči. Verjetno misliš, da sem mrtva, ampak nisem. Sem posebno bitje imenovano Neantra. Vsaka Neantra ima od rojstva določenega Hororja, ki ima rojstni dan na isti dan kot ona. Najde ga dan, po svojem enajstem rojstnem dnevu. V tej knjigi piše vse o Neantrah." Prelistala sem knjigo. Tam je pisalo kako odkriješ svojega Hororja.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
popravek, tudi No Name spremlja Elementary twins.
0
 
Hhe res je:)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je! Meni je ta zgodba takooooooo dobra!
0
 
I love book
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odlično!!
Sicer mi ni preveč jasno vse to z imeni (i guess se jih bom morala še navadit). Morda si malo prehitro dodala vse karakterje. Ni važno. V glavnem, le malo bolj jasno piši, zadnjega dela nisem niti malo razumela. Drugače pa super zgodba!!
Lp, No Name
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPERCA!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Oglas

Zadnji odgovori

muca Zajči je odgovoril/a na
Hmm .... bom probala sodelovati muca Zajči ...
 

Me je odgovoril/a na
Sodelujem!
 

Ocean je odgovoril/a na
Pozdrav! Sama najraje nosim čevlje znamke ...
 

muca Zajči je odgovoril/a na
slikica ... https://i.pinimg.com/originals/da/3f/e6/da3fe61303a5313a4dcd51b821ee07a4.jpg
 

Cat je odgovoril/a na
Savage love Watermelon sugar Let me take ...
 

Sadež je odgovoril/a na
kdo pa je še prijavljen? https://www.pinterest.es/pin/80713018291923648/?amp_client_id=CL
 

Cat je odgovoril/a na
Ne, nimam takšnih izkušenj. Moja dedi in ...
 

Sadež je odgovoril/a na
https://www.t3tech.si/trendi/novica/vedno-blizje-pravi-stevilki
 

igralka10 je odgovoril/a na
Makeup, knjigo, legokocke, poster,....
 

Crazy Girl je odgovoril/a na
Bad guy Roar
 

Markusssx321 je odgovoril/a na
ODLIČNO:ok_hand:
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
pride kmalu. trenutno imam malo manj časa.
 

je odgovoril/a na
sodelujem
 

lona je odgovoril/a na
https://www.google.com/search?q=vesolje&sxsrf=ALeKk03A5DoMFRbaHkPfMOkpFDHGPtMeMQ:160674091
 

Markusssx321 je odgovoril/a na
Odlično!!!:wink::grin: Samo delaj vejice.