0
0

1.dan: Simpatija
Ja, res je kar ste pomislili, imam simpatijo, nekega človeka ki mi je všeč bolj kot ostali, vendar tega še vedno ne bi klicala ljubezen. In ta fant je zame najlepše bitje na celem svetu, ima kratko postrižene rjave lase, nasmejan izraz na obrazu, čokoladno rjave oči, vitko porjavelo postavo, klasičen stil oblačenja, vedno kašno šalo na zalogi, ali pa vsaj nekaj s čimer ti zagreni dan… Njegovo obnašanje je še otroško in ne zrelo, vendar mi je vseeno všeč. Ima 14 let, tako kot jaz, vendar je še vedno starejši, čeprav bi to težko opazili.

2.dan:Spremenila se bom zanj
Ne morem ravno reči da me mara, ali da je priljubljen, kljub vsem čudovitim lastnostim, ki sem jih naštela včeraj. No, vem da mu je všeč ena moja sošolka in res ne vem kaj je na njej tako posebnega da jo ima rad. Mogoče bi jo morala začeti opazovat in se vesti malo bolj njej podobno, kajti to je nekaj kar znam: se pretvarjati. Sama mislim, da bi bila dobra igralka,ampak to zdaj ni pomembno. Kakor koli, imam le še 98dni in še vedno nimam načrta,…

3.dan:Načrt(končno!)
Veste kaj? Dobila sem idejo, kako ga pridobiti na svojo stran: postala bom njegovo popolno dekle, nekaj stvari o njem že vem, zato mislim, da nebi smelo biti pretežko. Najbolje da začnem opazovati punce, ki so mu všeč in s katerimi se druži. Naredila sem seznam punc s katerimi se druži:
-Maja (punca, ki mu je všeč)
-Elis (samo prijateljica, ima fanta)
-Laura (punca s katero preživi veliko časa, ima veliko rit)
-Jani (še ena prijateljica, ki jo zafrkava)
-Teja (ne bi rekla ravno da sta prijatelja, ampak se tudi z njo druži)
Zdaj moram preučiti vsako punco in ugotoviti kakšen je njegov ideal.

0
0

…… nadaljuj pa bomo videli. v resnicnem zivljenju tega ne pocet, ce te nima rad taksne kot si, si te ne zasluzi.

0
0

Ne skrbi, gre za izmišljeno zgodbo 🙂

0
0

Drugi del je zdaj izbrisan ker nihče ne bere 🙂 Se bom naslednjič potrudila napisati kaj boljšega

0
0

Zakaj pa? Meni se zdi da prav carsko pišeš.

0
0

Meni je tvoja zgodba zelo vsec, sploh naslov. Komaj cakam nadaljevanje.lepo pisi!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*