2
0

PROTI STRUP

~ROSE~
“Rose! Rose! Zbudi se!” Pogledala sem navzgor in videla spet tist oceanse oči. Na enkrat sem se zavedala svoje okolice! Bila je še noč.”Koliko je ura?” Ta oseba, ki me drži v naročju mi je nekam znana…”Zdaj je deset.. Oprosti za tisto…” Opazila sem da je moj bivši fant! Takoj sem se umaknila iz njegovega naročja.”Kaj počneš tu?” Pokazala sem mu zobe v znak -ne približuj se mi-! Stopil je korak nazaj.”Glej Rose.. Vem da se ni dobro izsšlo z nama zato sem se hotel popravit…” LIA!! Kje je?”Kje je Lia?” Začela sem krožit okoli svoje osi in opazovala za kakšno sled.”Čaka te.. Še prej pa.” Stopil je do mene in me poljubil! Hotela sem se mu izmakniti a ni šlo! Stiskal me je k njemu in poljublaj kot nor! Nisem imela druge izbire… Poljub sem mu vrnila a ko sta se najna jezika dotaknila, sem ga s svojimi podočniki ogriznila v jezik! Takoj je skočil stran.”Še vedno si živahna!” Je dejal nasmejano.
Nekaj čudnegaje bilo na njem.. Veliko bolj bled je bil kot ponavadi…”Kaj je narobe s tabo?? Uničila te bom! Kje je Lia in kaj se ti je zgodilo?!” Stopil je k meni a tokrat sem ga udarila! Nič več opozorila. Zarenčala sem in mu pokazala kazala podočnike.”Rose.. Z Lio bo vse še vredu.. Z mano ni nič narobe.. Samo, spremenil sem se.!” Kaj misli s tem? Mar ni postal… Ne!.. Strigoj je! Zbežat morem in najti Lio še preden jo ubodijo!”Mark… Prosim.. Nič mi ne stori. Vse bom storila samo Lio mi vrni!” Nasmehnil se je in vedela sem kaj me čaka. V mene je bil še vedno za treskan, a jaz nisem ničesar čutila do njega. Vedela sem da bom morala hoditi z njim ali pa postati strigoj samo da rešim Lio! To smo pač dampirji. Za nas velja 1. pravilo -pazi na moroje! So prvi ki jih moreš zaščititi! Le ne gre drugače tudi s svojim življenjem!-.”Joj kako si zabavna! Seveda ti jo vrnem. Samo če je Moon ni pojedla.” Kdo za vraga je Moon? Obrnila sem se in videla Markov nasmešek.”Kaj hočeš od mene?” Vedela sem da hoče en pogoj..”Nič.. Vredu je.. Lia je tam.. Monn jo je podrla. Oprosti.”
“Kdo je Moon??Nič mi ni jasno!!” Čudno da noče nič za pogoj. Tega ne moreš nikoli pričakovati od njega.”Boš videla.” Pogledal me je z grozljivim pogledom. Njegov obraz je prikrival srhljiv nasmešek. S prstom je pokazal na levo stran in jaz sem v tisto smer ki je pokazal takoj stekla. Zraven grma vidim Lio ki se pogovarja z nekom.. “Lia?!Tu sem!” Pogledala me je in pokazala naj pridem bližje. Ubogala sem in šla k njej.”To je Moon. Rekla je da si v dobrih rokah in da boš kmalu tu… Zato sva se pogovarjali.” Jezna sem bila na Lio! Moja BFF je pa me ni prišla iskat! Lahko bi jo napadli, ali spremenili… Amapk.. Zdelo se mi je da je pes podr Lio. Čakaj malo…”Moon a si ti prevrnila Lio? Aja.. Hej, jaz sem Rose!” Dala mi je roko in pokazala naj sedem na travo. Sedla sem in jo poslušala.”Ja. Za to sem se ji že opravičila….”
“Ampak če je bil tam pes!” Moram skakati v besedo. Nimava več veliko časa za klepet. Želim bistvo potem pa bova šli nazaj v šolo preden zaprejo vrata!”Ja.. Jaz sem…” Lia je skočila v pogovor saj je videla da bo Moon nakladala in da sem nestrpna..”Moon je volkodlak! Ni me napadla ampak me je objela. Je volkodlak.. Kako se že reče dobrim? Slabi vem da so Strigtosi.. Kako ste že vi dobri?” Lia se je učila o tem? Wow! Meni se ne da pa imam petico.”Mi smo Ragitarsi.. Vem smešno ime…” Vstala sem, saj ne zaupam volkodlakom.”Hvala Moon da si čuvala na Lio ta čas, ko me ni bilo. Zdiš se mi prijetna oseba. Lahko se kdaj drugič dobimo saj, danes res ni pravi čas za klepet.. Koliko vidiš sva zaposleni. Hvala… Čakaj ti dam telefonsko. Res moreva it!” Dala sem ji listek na katerem je bila moja telefonska. Hvaležno me je pogledala in skočila v grm. Njeni zeleno rjavi lasje so plapolali v vetru ko je skočila. Za sabo ko sva odhajali nazaj v šolo sem slišala tuljenje volka. To j bila vrjetno Moon.
V najni sobi se Lia ni kaj dosti pogovarjala z mano. Bila je jezna saj sem tako hitro nagnala Moon.”Vidim da si se ujela z volkodlakinjo.. Kako si mogla! Poiskat bi me morala! Bila sem v teževah! Se sploh zavedaš kdo me je rešil? Mark! Ono budalo me je potem poljubljalo pa še strigoj je bil! Ubodili so ga!” Padla sem po tleh. Začutila sem bolečino na vratu in začela sem cviliti.”Rose si vredu?! Kaj se ti je zgodilo!?” Spomnila sem se prijetne bolečine zunaj preden sem se onezavestila! Mark me je ugriznil! Strup se pretaka po mojih žilah!”Lia! Moj vra-a-at.. Bo-oli!” Zacvilila sem in spet se mi je zameglilo pred očmi. Lia je tokrat skočila k meni in videla rano!”Miruj!” Rekla mi je z njenim strogim glasom ki ga redko kdaj uporabi. Zagrizla je v moj vrat in začela vsrkavati strup. Pila je in pila dokler se nisem onezavestila.
“Rose? Si v redu? Oh! Hvala bogu da si še živa!” Pogledala sem in opazila Lio ki sedi zraven mene. Bila sem v svoji postelji in ležala. Lia me je rešila!”Hvla cimerka!” Nasmehnila se je in me objela. Če ne bi izsrkala strup bi lahko bila strigoj ali pa bi umrla.”Kje je knjiga? Danes bova rabutali napoje!”

Tako! To je bilo 4. poglavje. Vem ni tako zelo zanimivo.. Obljubim vam da bo 5. poglavje zeloo napeto! Če vam je všeč ta zgodba dajte glas in komentirajte. Hvaležna vam bom če komentirate.. Vesela bom tudi pripomb, ki bi mi zelo koristile! Hvala!
Lp. Bad girl!

1
0

That’s my girl.Končno!Odvisna sem.Tvoja zgodba je res super.Komaj čakam nadaljevanje(dajno Moon!Umiri se!Šele prišel je vn).Hehe…Malce naučakana sm.Hehe(v zadregi sm).Anyways.Nadaljuj!(to itak morš!)XD.
Lp.
Moon

1
0

Res cool naj hitro pride naslednji del!

1
0

Komaj čakam da nadaljuješ! Moon, nisi edina; Tudi jaz sem odvisna od tele zgodbice 😉
Ena stvar: zelo hitro si začela z zgodbo sabo; malo mi manjka uvoda.

1
0

Nice, komaj čakam na naslednji del!!
Lp, NoName

1
0

Super!

1
0

Prooooosim hitro napisi nov dell prooooooooosim tud js sm odvisna od tvoje zgodbe.

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*