0
0

Hej, tukaj je nova zgodba:
Najprej je bila tema. Čez nekaj časa je občutil najhujšo bolečino. Potem pa ni bilo nič. Ko se je prebudil je bil oblečen v spalno srajco in ležal je na postelji, okoli njega pa sta bila dva njemu čisto tuja človeka. Bila sta zelo vesela, ko sta videla, da se je prebudil in ženska ga je objela. Ni je objel nazaj, saj ni vedel kdo je. Moški mu je rekel: ” Dobro jutro Jack.”
Šok. To je bilo edino, kar je občutil.
Vprašal je:” Kdo je Jack?”
Ženska mu je odgovorila: ” To si ti. Midva sva tvoja starša Aurora in Thomas. Ne reči mi, da se naju ne spomniš?”
Odgovoril ji je: ” Ne, ne spomnim se vaju.”
Ženska se je začela jokati, moški ki pa se je predstavil kot njegov oče pa ga je vprašal česa pa se spomni. Odgovoril mu je, da se spomni samo teme in najhujše bolečine, ki jo je kdaj doživel.
Moški mu je povedal:” Pred devetimi dnevi, ko si hodil iz šole te zbil avto in ti poškodoval obe nogi in eno roko. Potem se je avto odpeljal naprej tebe pa je čez deset minut našel sošolec, ko se je vračal iz šole. Sošolec je poklical reševalce in se je zelo prestrašil, saj nisi bil pri zavesti. Ko so reševalci prišli jim je tvoj sošolec povedal kdo si in jim dal mojo telefonsko številko, ki jo je našel na tvojem telefonu. Takoj ko sem izvedel, kaj se je zgodilo sem se z avtomobilom odpeljal do bolnice in potem je sem prišla še tvoja mama. Sledilo je pet dni mučenja in čakanja, saj nihče ni vedel, če boš preživel. Lahko si misliš, kako smo bili veseli, ko smo pred tremi dnevi izvedeli, da je najhujše za nami in da se bo vse začelo urejevati. Ti je bilo mogoče, kaj od tega znanega?”
Jack je odkimal. Ko se je njegova mama umirila mu je povedala, da je izgubil spomin in da bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da mu ga povrnejo. Potem je prišel v sobo zdravnik in je poklical njegova starša na pogovor. Ko sta se starša vrnila sta mu povedala, da bo v bolnici še dva tedna, da se mu bo vse zacelilo, a zdravnik dvomi, da bo še kdaj lahko normalno tekel in povedala sta mu, da bosta zdaj odšla domov.
Ko sta odšla, je v sobo prišla čudovita punca. Zdela se mu je nekako znana, čeprav sploh ni vedel njenega imena in ni vedel, kje jo je mogoče srečal. Predstavila se mu je kot Lili in mu je povedala, da je ona njegova punca in da sta skupaj že eno leto in pol. Rekla mu je, da ve kaj se mu je zgodilo in da je ona pripravljena počakati, dokler se mu spomnim ne bo vrnil. Obljubila mu je, mu bo pomagala, da se mu bo povrnil spomin. Začela mu je pripovedovati o šoli in o tem, kako so ga njegovi sošolci pogrešali in so bili žalostni, saj niso vedeli, če bo preživel. Čez nekaj časa sta se začela sproščeno pogovarjati in sploh nista vedela, kako hitro je čas zbežal…

0
0

Dobro si napisala, samo piši daljše dele.

0
0

Meni je full ql zgodba…kar tako nadaljuj 😉

0
0

Dober začetek. Samo opažam da na vsake nekaj časa začneš z novo zgodbo. Zakaj?

-2
0

Dragon Girl, zato ker poskušam pisati takšno zgodbo, ki bo ljudem všeč.

0
0

saj nam je najstniška vampirka všeč

0
0

“zato ker poskušam pisati takšno zgodbo, ki bo ljudem všeč.” Še en primer nekoga, ki ga ne briga za dejansko pisanje, ampak zato, da bo drugim njihova zgodba všeč, zakaj si želite biti tako popularni (mislim tudi, da bi zgodbi bolj pristajal slovenski naslov, ker mi tevi angleški delujejo malo cringe) drugače si se pa dobro odrezala in ti priporočam, da ostaneš pri eni zgodbi, ki jo bodo ljudje vzljubili, ko se bo razvila. Jaz tvoje zgodbe ne bom brala samo zaradi enega razloga-ker si želiš priljubljenosti na pisalnici in jaz teg ne podpiram.

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*