Odgovorjeno
0
0

Hej, tukaj je novi del:
Naslednji dan je k njemu prišla njegova mama in s seboj pripeljala nek zvezek. Povedala mu je, da je to odkrila v njegovi sobi in da je to njegov dnevnik. Razmislil je, če je kdaj pisal dnevnik, a odgovora ni vedel. Mama je odprla zvezek in videla, da njen sin piše dnevnik že od svojega trinajstega leta. To je pomenilo, da je dnevnik pisal že štiri leta, saj je bil zdaj star sedemnajst let. Dogovorila sta se, da bo ona vsak dan prišla k njemu in mu prebrala vsaj en zapis iz njega. Začela je z njegovim prvim:

19.9.2013
Dragi dnevnik,
danes ti pišem prvič. Mama mi je naročila, naj začnem pisati dnevnik, saj bom tako lažje izrazil svoja čustva. Prej sva z mamo odšla v trgovino, kjer sem si smel izbrati dnevnik. Izbral sem si takšnega, ki ima na naslovnici narisano nogometno žogo, saj treniram nogomet. V šoli sem se skregal s sošolcem, saj me je začel zmerjati in mi začel govoriti, da sem grd. Nisem vedel, kako bi se mu uprl, zato sem raje šel stran. Besede sem vzel zelo resno in ko sem prišel domov sem se postavil pred ogledalo in se ogledal. Začel sem verjeti, da tisto, kar mi je danes rekel, drži. To je tudi vse, kar se je zgodilo danes.
Adijo, vate bom ponovno zapisal jutri.

Ko je njegova mama končala z branjem, je komaj zadrževala solze. Ni vedela, da je njen sin tako preživljal najstniška leta. Jack jo je vprašal, kaj je narobe in ona mu je odgovorila, da se ona počuti krivo zato, ker ni vedela, da je njen sin tako preživljal svoja najstniška leta. Njegov dan je po navadi potekal tako, da se je zjutraj zbudil in odšel peš v šolo. Doma je bila samo še mama,oče je bil že v službi. V šoli je preživel nekaj ur, potem pa je odšel domov. Ob peti uri je iz službe prišla mama in nekaj čez šest je po navadi prišel oče. Mama je pripravila večerjo, oče pa se je usedel v naslonjač in bral časopis. Iz službe je vedno prihajal zelo utrujen, saj je delal skoraj dvanajst ur na dan. vodil je svoje podjetje, v katerem so izdelovali neke dele za avtomobile. Njegova mama pa je delala kot zdravnica.
Vse to pa zdaj ni več važno. Jack se tega sploh ne spomni. To je idealen čas za nov začetek se je odločila njegova mama. Dogovorila se je, da bo v službi delala za polovičen delovni čas in to je pomenilo, da bo prišla domov že ob dveh popoldne in tako bo lahko sina pričakala doma s pripravljenim kosilom. Poskusila se bo bolj pogovarjati z njim, saj ko je pogledala v čas pred petimi leti je ugotovila, da se je zelo malo pogovarjala s svojim sinom, ko je to najbolj potreboval.
Jacku je vse to zaupala in videla je, da se strinja. Pri njem je ostala še nekaj časa in mu je pripovedovala o dogodkih iz njegovega življenja, ko je bil še dosti mlajši. Vse mu je bilo zelo tuje, saj se tega ni mogel spomniti, a je vseeno z zanimanjem poslušal. Zdelo se mu je, da se mu nekaj spomina vrača.
Bil je čas za nov začetek.

Odličen odgovor
0
0

Nadaljuj

0
0

Edina stvar ki mi je všeč je ime Jack.
Ne razumi narobe samo toti Jack se meni zdi bolj punci podoben.
Mislim ki te fantje pišejo dnevnik. Vsi fantje, ki jih jaz poznam cele dneve igrajo igrice al pa nogomet.
Poleg tega če v našem razredu eden drugemu reče da je grd (tudi če resno mislijo) se tisti ki bi mogoče bit užaljen reži al pa mu sredinec pokaže pa kaj grdega nazaj reče.
In zagotovo ni samo na naši šoli tak.

0
0

Vikky, hvala bom upoštevala tvoje pripombe.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice