0
0

Pet,29.8,zjutraj
Danes bomo prvič videli našo srednjo šolo. Pouk se še ne bo začel, saj sse bomo le naselili v internat, v ponedeljek pa se šele začne pravi pouk. Sedaj me mami pelje do mestne srednje šole. Tam imamo proslavo, nato pa se naš plesno umetniški razred odpelje v internate. Oblečena sem v temno modro minikrilo, moder top in modre balerinke.

No sva že prispeli. Tu sta že Iza in Kata(moji BFF). Pa tudi Adrian je že prispel. Mmv, on je moj fant. Edino Klare ne pogrešam pri nas. Kar težko ju je gledati, ko se tako slinita v šoli. Pa ne, da bi bila ljubosumna, le na živce mi gre.
No, končno je lonec proslave. In sedaj gremo v internate. Pri nas pa je vseeno malce drugače, saj čez vikende ostanemo v šoli, ki je povezana z internatom, domov pa gremo za vsake počitnice. Imamo pa tudi več izletov, potovanj, ekskurzij. Vsak mesec gremo nekam za več kot 3 dni. Sami pa si napišemo jedilnike zase.
Kaj se pa dogaja pri Kati in Izi. Prepirata se. Omg, Izi trdi, da je Klara najboljša in da ae bo začela družiti z njo namesto z nama. Sedaj se kregata zaradi Katinega imena. Ona sploh ni Kati, ampak Alja. Trdi, da ji je ves čas šlo na živce in da ga je prenašala le zaradi nje. Sedaj me prosi, da greva sami v učilnico, zraven pa je še dodala, naj jo lličem od sedaj naprej kar Alja.

0
0

Ful dobr plis nadaljuj!!!!!!!!!! ;););)

0
0

Fanj je. Nadaljuj. Mogoce pisi tudi vec svojih obcutkov.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*