Odgovorjeno
1
0

Zjutraj sem se spet zbudila na tleh, saj spim na zelo ozkem kavču v dnevni sobi, jaz pa se praktično celo noč samo premetavam. Na kavču spim, ker nimam svoje sobe ali postelje, kar je čudno, ker je naša hiša ogromna, velika za kakšnih deset navadnih. Moja starša sta zelo bogata. V bistvu je ena soba čisto polna denarja. Sta tudi lena in precej otročja, saj je ena od večjih sob nabasana z napravami za sladkorno peno in zmrzovalniki za sladoled, kar so v bistvu otroške sanje, ker odrasli sploh ne sanjajo, ali pa sanjajo o povišici pri direktorju. No, moja starša sta prelena, da bi postala milijonarja s svojima službama, saj je oče delal kot prodajalec v supermarketu, mama pa kot tajnica. Očetu se pri blagajni ni dalo vpisati števk v računalnik, mami pa skuhati kavo direktorju, zato so ju odpustili in zdaj nimata službe. Nekega dne, ko je oče igral igrice na kavču, ki je zdaj moja postelja, pa se je vse spremenilo. Prišel je moj stric, ki je svojemu bratu, mojemu očetu dal srečko za loto. Moj oče se je takoj oglasil: “To je bilo tisto posebno darilo, ki si mi ga hotel dati? Kaj mi bo počečkan papir? Petindvajset evrov si dal za papir, ki bi ga lahko sam bolje porisal, pa sem trikrat padel razred zaradi enke pri likovni?” Brat ga je pogledal, in mu rekel: “Kot prvo si imel enko tudi pri matematiki, in kot drugo; to je srečka za loto! Ker vem kako len si sem ti dal priložnost s katero lahko brez truda dobiš milijon evrov. Sicer je skoraj nič odstotkov, da ti uspe, ampak vseeno.” Oče je dal tablico iz rok in ga resno pogledal: “Ok, da bi lahko končal ta neumen pogovor o koščku papirja, sem ugasnil telefon pri premagovanju rekorda v videoigri!” Nato se je oče vstal “Zakaj točno bi lahko postal milijonar z ničodstotnim papirjem? Povej mi en razlog!” Stric je bil na tem, da gre skozi vhodna vrata: “Samo glej loto zvečer in nehaj z butastimi vprašanji!”
In tako sta starša postala milijonarja. Zdaj imata še več neumnih pripomočkov in lenarita lahko po mili volji. Oče celo ne rabi več hoditi, ker ima stroj, ki pelje naokrog po hiši. Enkrat je imel s tem strojem prometno nesrečo, ko je trčil v kavni avtomat. No starša sta zdaj kupila petnajst novih kavnih avtomatov, ki so ga nadomestili in zdaj lepo zasedajo še eno sobo, ki bi lahko bila moja.

No tukaj je plus za vse razen zame, ker še vedno spim na kavču. Prej sem imela vsaj svojo sobo, zdaj pa imam samo kavč in majhen del preproge.
Zdi se mi, da je zdaj, ko smo bogati vsak dan huje. Govorim o napravah, ki pripravljajo pomfri iz antibiotikov.

Odličen odgovor
0
0

Ha, dobra zgodba.

0
0

Ta zgodba res kul. Lahko napises se kakslno? Dober smisel za pisanje imas!
Obozujem to zgodbo

0
0

Ha ha ha. Nesreča s javnim avtomatom.
FUL DOBRA ZGODBA.

Prava komedija

0
0

Lahko napišeš se kakšno ful dobra zgodba

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*