3
0

Ja moje življenje je uradno se obrnilo na glavo. S tem fantom (ime mu je Mateo) živiva skupaj v majhnem stanovanju. In nekje v srcu čutim nekaj. Toraj midva sva se poznala na busu za Slovenijo. Oba sva brez staršev in nimama nikogar. Zdaj sva se našla skupaj in oba imava službi. No delala sva ravno en teden, dokler še v Sloveniji niso zaprli vsega. In ja. Plačo dobivava. In živiva srečno. Nevem kako naj vam povem ampak sva se zaljubila drug v drugega in več nemoreva živeti brez drugega. Skupaj sva bila v težkih časih. V časih, ko človek več nebi videl smisla v življenju. Ampak na koncu je vse okej. Pogrešava družini. Zelo. Ampak zdaj na koncu koncev živiva srečnu skupaj.

In nepozabite ene stvari.
V življenju so lahko lepi in manj lepi trenutki. Vse preživimo in na koncu je vedno vse v najlepšem redu. Vsak najde svojo sorodno dušo in vsak je lahko srečen, če svojo srečo išče.

……
Upam, da vam je moja zgodba dala kaj spodbude v teh težkih časih in upam, da vam je bila všeč. Rada sem brala vaše lepe komentarje. Bodite zdravi in pozitivni.
P.s. Žal mi je za vse pravopisne napake.
Lep dan še naprej

0
0

Zelo dobra zgodba. Polepšala si mi dan.
Ostani zdrava!

0
0

?????

0
0

Čudovita zgodba je bila. Res. Upam, da ti in ostali ostanete zdravi!!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*