Odgovorjeno
1
0

Jade De ‘Groove

Od tega ko me je Remus ugriznil se spomnim, le spečega Volka ob meni, spečega remusa ob meni in tisti trenutek ko me je nesel. Vse ostalo sem prespala. Zdaj sem se končno zbudila. Remus je še spal na postelji zraven moje. Pogledala sem na uro. Pouk je čez dve uri. Šla sem v bližnjo kopalnico. Uredila sem se.

Remus Lupin
Zbudil sem se. Čakaj malo. Kje je Jade? Kaj če se ji je kaj zgodilo. Kaj če so ugotovili, da ni Volkularna. ” Jade! Kje je Jade?! ”
Pri tem prizoru si se pač moral nasmejati. Jade je namreč prišla iz kopalnice. Pred njo je lebdela knjiga, za njo je letal glavnik, v njeni roki je bila zobna krtačka, zraven leteče knjige pa je bil kos pergamenta ter pero, ki je pisalo domačo nalogo.
“A se bi lahko prosim nehal dreti, poskušam se zbrati. Poleg tega pa bo kmalu pouk. Aaaaaaa!” je povedala in zakričala ob tem ko se ji je glavnik zapletel v lase. Začel sem se smejati, da me je skoraj vrglo s postelje. “Kaj je tako smešno?!” je razjarjeno vprašala Jade, medtem, ko je svoje lase osvobajala glavnika. “Pa saj je nedelja!”
Vse ji je padlo iz rok ostalo pa na tla. Vrgla se je na posteljo. Rekla je :”Zbudi me, ko bo ponedeljek”. “Haha, zelo smešno, toda lahko bi šla v Gryfinndorsko dnevno sobo?” sem predlagal. Izpod blazine se je zaslišal le “Mhmmmmmmmm”  “Jade?” sem vprašal.
“Mmmm?” se je zaslišalo spet. “Se lahko zmeniva da, ne bi nikomur povedala, da sem…. Kar pač sem?” Dvignila je palec. V njo sem zalučal blazino. “VSTANI ŽEEE!”

Najboljši odgovor
0
0

Prosim nadaljuj!Obožujem tvoje zgodbe

Najboljši odgovor
0
0

Nadaljuj zelo dobra zgodba!

Najboljši odgovor
0
0

NADALJUJ PROSIM

0
0

Super del. Veselim se novih delov 🙂 :).

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice