2
0

Kruta resnica je bil zadnji del prve sezone. V teh sezoni smo se Lara, Ema in jaz naučile, komu zaupati in kako hitro nekdo zlorabi tvoje zaupanje. Upam, da ste se iz tega kaj naučili. Uživajte v drugi sezoni!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zbudil me je Smrček. Danes je pri nas prespal Andraž. Vsi, razen mene so se spali. Pogledala sem na uro v kuhinji. 08.12.
Ni bilo zgodaj, pa tudi pozno ne. Odločila sem se, da pripravim zajtrk.
Skoraj sem razbila krožnik, ko je nekdo za mano stal. Bila je Ema. “dobro jutro, kako si, Ema? Ravno delam zajtrk.”sem bila pozitivna.” oh, lepo! Ti pomagam? “Je vprašala.” seveda, lahko. Kako, da si že vstala? “me je zanimalo.” prosim, ne zameri mi, vendar ne morem preboleti Lana. Mislila sem, da je ta ljubezen pristna, a zdaj vidim, da je bila enostranska. Ker si po mojem strokovnjakinja za reševanje zvez, bi bila vesela, če bi mi ga pomagala preboleti. Res ga pogrešam!” na jok ji je šlo. Tudi meni je šlo, ko sem se postavila v njeno kožo. Objela sem jo in jo potolažila. Vse sem pustila tam, kjer je in se usedla na kavč. Saj bomo že pripravili, sem si mislila. Objemali sva se. Ona je jokala, jaz pa samo razmišljala. Imela sem svoje probleme. Upala sem, da mi je Andraž odpustil. “veš, najprej se poskušaj nekomu odpreti in povedati, kaj te teži. Nato sledi prebolevanje. Poskušaj ga pozabiti. Sama veš, da si te ne zasluži. In tudi ti njega ne, saj si predora zanj. Kar jokaj. Med prijatelji si.” med pripovedovanjem, kako to čutijo fantje, je v sobo vstopil Andraž. Srce mi je poskočilo! Zadrhtela sem.” hvala, “je dahnila Ema, a nisem je poslušala. Stekla sem k Andražu.” Andraž, o,Andraž! Veš, da te nikoli ne bi zamenjala s tistimi fanti. Veš, da te… ” Želela sem se mu oddolžiti.” ko smo že pri tem, kaj fantje marajo, sem fant In lahko pomagam. Drugače pa, Ana, vzeti si morava čas zase. Se strinjam. Danes bo pač jokavi dan, kaj češ. Treba je preboleti in si odpustiti. ” bil je čisto iskren. Usedel se je poleg Eme in jo prijel za roko.” Ema, vprašaj me kar želiš. Na voljo sem ti kadar hočeš. Anini prijatelji so moji prijatelji. Poleg tega sem sam tudi zaljubljen, zato vem, kako je to. “objel jo je prijateljsko.” hvala. Veš, zelo sem hvaležna. Že to me potolaži. Mi poveš, kaj si misli Lan zdajle? ” Je zahlipala. Usedla sem se še jaz zraven in jo potolažila. Ema je bila na sredini.”Ta bedni Lan… Jezen sem nanj. Ne samo, da te je užalil, tudi mene je. Želel je biti v središču pozornosti. Takih se izogibaj. Verjetno mu je vseeno, ali pa je zadovoljen, da te je zlomil. Priporočam ti, da ne razmišljaš o njem. Če bi to meni naredila punca, bi nanjo kar pozabil. Če te resnično ne zanima več, mu bo žal. No, ni pa nujno. “obrisal ji je solzo. Nato je sledil pol urni pogovor o fantih in puncah. Emi je res odleglo. Vsi smo se objeli. Ko smo pogledali na zunanjo mizo, je bila pripravljena. Za mizo je bila Lara in se nam smehljala. Hitro smo po zajtrkovali.

Zaklenila sva se v sobo in začela sva se pogovarjati. “Andraž, kot veš,…”sem začela.” si mi všeč, draga Valentina Ana. “je nadaljeval.

Se (itak) nadaljuje❤️

Upam, da ste uživali. Moj namen je tudi, da pomagam najstnikom pri takih in drugačnih težavah.

0
0

Zanimivo…nadaljuj

0
0

Haha, saj sem vesela komentarjev, ampak vedno napišeš isto! Drugače pa hvala, samo smešno je za crknit.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*