0
0

Ding, dong! “Ema, Valentina! Prišli so!” “grem jaz.” reče Ema. O živjo! Ste že prišli! Imamo vodnjak, glasbo… Do polnoči zabava! Kar vstopite. ” vsi so se razgledali. V pol ure, preden pride Andraž, se lahko zgodi kar koli. Lan je šel k Emi, Rok k Lari, Luka pa k meni. Lara je zavrtela glasbo in plesali smo. Glasba je bila divja in glasna. Vsi smo bili prepoteni. Nato smo se po parih pogovarjali. “Ana, zelo lepe oči imaš.” dajali je komplimente in zaskrbelo me je, da se je zaljubil. “si že imela fanta?” “nee, nisem. No, ubistvu… Ne.” takrat mi je bilo žal da sem to rekla. ” bi bila moja punca? Ko sem te na plaži opazoval, sem opazil, da dobro plavaš.” “jaz? Nee. Hvala ampak nisem najboljša.
Ema:” veš Lan, mislim da si mi všeč. Nisem vedela kako naj ti to povem. “” tudi ti si meni, Ema. Bi zaplesala? ”
” Lara, daj navij glasbo! “” okej, Rok! ” ta dva sta pa za skupaj, sem si mislila. Oba sta živahna. Zaslišala sem trkanje. Šla je odpret Lara.” ooo, Andraž! Si pa zgoden! Lepo, da si prišel! ” bil je malo zmeden, ko je videl, da plešem z Lukom. Takoj sem spustila Luka in stekla k njemu.” o, Andraž! Saj je samo ples!
” ni še imel časa kaj reči, pa je že Luka začel. “Ana, zaljubljen sem. Vate.” počasi sem se obrnila in rekla:”Kajjj! Ampak jaz… !”

Se nadaljuje ❤️

0
0

Fullll dobr…nujno nadaljuj

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*