2
0

“pojdimo na malico! Pripravila sem Čokoladni vodnjak! Kdo bi?” Je oznanila Lara. Kako sem ji hvaležna, da je zamenjala temo! Luka in Rok sta se mi ves čas hihitala, kot da nekaj prikrivata. S takimi ljudmi mi je muka jesti in čeprav imam rada Emin čoko vodnjak, sem ga zdaj jedla samo zato, da sem prikrila moj zardeli obraz. “kako kaj Smrček?” Je prijazno vprašal Andraž med tem, ko se je trudil namočiti celo jagodo v čokolado. “dobro. Veliko spi. Kako je smešen, ko pride iz vode in se otrese!” oba sva se zasmejala. “Smrček!” sem poklicala. “pridi sem! Pridi se pokazat!” smrček je pritekel in pomahal z repkom. Takoj je skočil na Andraža, a k sreči le do pasu,saj je majhen. A prikupen. V tistem momentu so vsi pogledali proti meni in Andražu. Ali lahko pobožam so spraševali. Predvsem trije fantje. Še vedno se mi zdi, da nekaj skrivajo. A takrat si nisem niti mislila, kaj bo sledilo.
Kuža Smrček je z užitkom gledal nas, kako jemo. Malo je zalajal, da bi pridobil pozornost. Mi pa smo ga le gledali. Po okusni malici, smo se šli steklenico resnice. Usedli smo se na tla in Luka je prinesel steklenico. Pred nami je še spil požirek neke tekočine, ki je bila nekoč v njej in igra se je začela. Smrček je radovedno gledal, kaj počnemo. Najprej se je zavrtela na Roka in Emo. Rok je dal izziv Emi, da

oponaša vse živali, ki jihpozna 2 minuti. Ta izziv ni tako izviren, a Ema je uživala v središču pozornosti, zato je iz sebe delala največjega norca. Nasmejala nas je in tudi izziv je opravila. Zdaj je steklenico zavrtela ona. Pokazala je na Laro in Andraža. Lara je dala Andražu izziv, da popije zvarek, ki smo ga
naredile Ema, Lara in Jaz. Vseboval je zelenjavo, čokolado, vodo in druge stvari. Bilo je ogabno. Ampak zanimivo je bilo opazovati! Vsakič, ko se je steklenica zavrtela, me je zmrazilo. Kajti čutila sem, da mi Luka in Rok nekaj prikrivata, kar ima veliko veze s to igro. A na moje veselje je Andraž zavrtel steklenico ravno tako, da je Rok dal meni izziv. Takrat sem obžalovala, da sem usedla nasproti njih. Izziv se je glasil: povej, če imaš fanta in kdo je to. Prešinilo me je, da bi se zlagala, a Andraž je komaj čakal, da to ni več skrivnost in da postaneva par uradno. Z veseljem sem povedala :” Imam fanta. V tej sobi je. To je Andraž.” Pogledala sem ga. Ta mi je pomežiknil. A spet je Luka dal ocitni znak, da nekaj namerava. Le kaj je to? Drugače pa sem bila ponosna, da sem opravila izziv. Videti je bilo, da so prijateljice vesele zame. Smrček je pomigal z repkom, z Andražem sva se objela. Zavrtela sem steklenico. Pokazala je na Lukata. Izziv mu je zastavila Rok. ZDAJ sem izvedela njun skrivni načrt. “Luka, si kdaj ljubil nekoga, ki je z drugim?” Je zelo zaigrano vprašal Rok in pomežiknil s trepalnicami, kot kakšna dama. “JA.” Je zarenčal Luka. Tudi to je bilo zaigrano. “Ta nesrečna punca je…”

Se nadaljuje❤️

0
0

Ful dobro čeprav se mi zdi da se vse prehitro odvija Valentina Luko pozna manj kot en dan pa je že zaljubljen v njo nisem prepričana da je to realno (sploh je ne pozna torej mu je všeč samo vizualno zaenkrat)
#♡☆

  • Ilovecatsandmusic777
    No, to bi morali sami počasi izvedeti v naslednjih delih, ampak on ni v resnici zaljubljen, saj je to zlobni načrt… Drugega pa ne povem.
0
0

Drugače pa pride naslednji del enkrat v tem tednu, nisem prepričana,ker sem na morju.

0
0

Zdaj mi je bolj jasno hvala. Pa upam da se imas fanj na morju jaz sem ze od 29. junia na morju in se imam carsko ♡

  • Ilovecatsandmusic777
    Ti se kar imej carsko hvala! Jaz se imam tudi zelooo fajn, tako da še ta mesec dobro izkoristi! Lepo, da bereš mojo zgodbo.
Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*