2
0

Ker je že dolgo od zadnjega dela, vam pošiljam še link, da malo obnovite, kaj se je dogajalo v prejšnjem delu.
https://www.pil.si/pisalnica/zgodba/brez-skrbne-pocitnice-7-del-steklenica-resnice

RAVNO SE MI JE IZBRISAL ZELO DOLG 8.DEL,ZATO SE OPRAVIČUJEM, ČE BO TA MALO KRAJŠI, ALI PA TUDI NE, A NE DA SE MI ZNOVA VSEGA PISATI. SE BOM PA POTRUDILA.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
“to je Valentina!!! Kako si mi lahko to Storila? Kako si lahko z drugim?!”
“presenetilo me je, da je v tako kratkem času občutil taka čustva do mene, a obenem sem bila noro jezna nanj, ker sem bila z Andražem še preden se je on prikazal. Nato pa sem pomislila, da je to le njihov načrt! Razdreti najino ljubezen! V tistem se je oglasil Andraž. Bil je jezen in žalosten. “od kdaj, od kod in zakaj ga poznaš? Zakaj mi nisi povedala, zanj? Kup vprašanj imam zate!” sklicala sem posvet s prijateljicama. Odšle smo iz sobe in se zaklenil v spalnico. Takoj sem začela. “kaj naj naredim?
Kako naj razložim Andražu??!! Nočem ga izgubiti…” skoraj sem zajokala. “kaj pa, če je vse to njihov zlobni načrt? Tebi uničiti ljubezen, Emo osvajati in meni zlomiti srce? To se mi plete po glavi…” je odvrnila Lara. “kaj pa Lan? Ali mislita, da sodeluje?” Emo je zaskrbelo. “najbolje,da jih vržemo iz hiše in Andražu na samem vse razložimo. Zelo mi je žal, da je Luka skušal vse uničiti…” je nadaljevala Ema. “res je, vrzimo jih iz hiše, a pred tem se bom pomenila z njimi. Pojdimo!” je odločno zakorakala Lara proti vratom. Za njo sva šli Še midve z Emo.
“kaj se to pravi fantje, a? Uničiti razmerje Ani, Emo osvajati in meni zlomiti srce? Da vas ni sram! Vse dobite :prijaznost, vodnjak, druženje, a naših src ne boste osvojili! Sploh pa ne z zlobo. Pustite nas na miru, saj vam nič nočemo. Le spocile bi se rade na počitnicah in imele za družbo prijazne fante. Zdaj pa SPOKAJTEEE!!! VEN! ” Njeno napeto telo, rdeča lica, dim iz ušes in iztegnjena roka s kazalcem v smeri vrat je kazala, da je zelo vznemirjena in da jih ima vrh glave. Ne prenaša jih več, kakor jaz in Ema ne. Pa tudi Andraž. Verjetno tudi Smrček, saj je glasno za lajal, ko so odhajali.”…in ne pozabite, da smo punce močnejše, kakor iz gledamo!” je dodala, ko so odhajali. Le Lan je prosece pogledal Emo, češ da naj ji oprosti. A Ema ni za šale. Bila je odločena. Druga dva sta se le hihitala. Očitno nam jih je uspelo vznemiriti, so si mislili, a se zdaleč ni bilo tako. Kljub temu pa je Lari po licu spolzela solza. Vroča solza, mešanica ponosa, jeze in zadovoljstva. Hkrati pa se je počutila kot stroga učiteljica. Ema jo je šla pomirit, jaz pa sem si vzela čas za Andraža in ga objela. On je bil šokiran, kaj dekleta zmoremo. A vseeno jezen name. Pa me je vseeno objel. Tudi jaz sem začela hlipati in šepeta ti “oprosti mi, prosim. Ne bom te razočarala. Ne vem zakaj smo jih povabile a to je naša napaka. Odpusti mi. Rada te imam.” se bolj sem zajokala in on me je poljubil. Tisti trenutek so vsi pogledali naju. Bilo je res čarobno in za piko na i nam je vlilo upanja, da je Lari spet uspelo. Odgnala je zlo in nesramnost. Spet bomo zaživele Oz. Zaživeli. To ni le slaba izkušnja, temveč tudi življenjska lekcija. Česa, ugotovite samoi.

To je bila Kruta resnica

Se nadaljuje❤️
(pa mi je uspelo že drugič potrpežljivo napisati isto zgodbo. Upam, da ste uživali.)

0
0

Zanimivo…nadaljuj

0
0

Komaj čakam na nadaljevanje

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*