0
0

Ko smo prišli nazaj v sirotišnico je bila ravno večerja. Ob koncu večerje sem se zaklenila v svojo sobo (Že dolgo sem sama v sobi. včasih sem imela sostanovalko, ki pa so jo posvojili. Od takrat je nisem več videla.). Morala sem si razporediti misli in se odločiti kako naprej.
Čez nekaj časa je potrkalo na vrata. Bila je Sara. Ko je videla moje rdeče oči je postala zaskrbljena. Vprašajoče me je pogledala, jaz pa sem samo odkimala, tako je vedela, da se v tem nočem pogovarjati (Res, da je Sara 20 let starejša od mene, a razumeli sva se kot prijateljici.). Usedla se je na mojo posteljo nato pa pogledala k knjigi na mizi, ki je imela kazalko še vedno na prvi strani. Tokrat me ni nič vprašala, saj je vedela, da ne berem več toliko kot včasih. Vzrok je bil ta, da je bila moja mama pisateljica in vsakič, ko berem knjige se spomnim nanjo in dobim napad joka ter dežje diham. Enkrat sem zaradi tega morala v bolnico, bila sem 4 mesece v komi. Groza! Sara je začela z pogovorom, ki je zgledal nekako takole:
S:Sara J:jaz
S: In, kako ste se imeli?
J: Kako naj bi se imeli?
S: Joj, ne bodi jezna.
J: Saj nisem.
S: Mislim, da je čas, da nehaš z gladovno stavko. Ravnatelj mi je rekel, da če jutri kaj ne poješ boš morala k psihiatru.
J: Zakaj je to rekel tebi in ne meni?

Nastala je tišina. Ja, prav ste slišali gladovna stavka, ampak, da ne bo pomote jaz tega ne delam. To so si izmislili. Sara je vstala s postelje in odšla iz sobe, a še preden je zaprla vrata je rekla >>Dobila boš novega sostanovalca.<< in odšla iz sobe.
Novega sostanovalca!!!!! Ali se ji je zmešalo!!!!!

0
0

Aaaaaaa! Ne je mučit boge punce no! Najprej ji daš življenje brez staršev in potem še življenje kjer ne more brat! Neeeeeeee!!! Ok sej zgodba je zlelo dobra in se opravičujem za svoje book nerd izpade.

0
0

lady alnor ne se sekirat sm vidla ze dost bl prepriclive book nerd ispade tko da ni panike (: Romi tvoja zgodba je pa super samo deli so malo krtakci za cela poglavja (:

0
0

Se bom potrudla, da bojo dalši in hvala za pohvale.

0
0

hvala, ker si tako hitro dala tretji del gor…pa oprosti, ker ga nisem tako hitro videla. seveda pa mi je tvoja zgodba zeloooo všeč. pa strinjam se z ojjjjojj!

0
0

Hvala vsem, ki berete mojo zgodbo. Vaši komentarji so me zelo spodbudili, zato se bom še bolj potrudila pri pisanju.

Lepe počitnice še naprej!!!!!!!!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice