0
0

Prvi del zgodbe je tu! Lepo bi bilo če bi se potrudili in prebrali teh nekaj odstavkov. In napisali nekaj besed med komentarje 🙂 Pa še spomnila sem se majhnega slovarčka, ki bo na koncu. Ker bo veliko novih besed za vse vas.
——————————————————————
“Mama, še nekaj minut!”
A Melissina mama tega ni dovolila. In zato se je vilinka spustila iz drevesa. Ko je prišla do tal je zagledala mamo, Victorio Black. Bila je volkodlakinja, a redno je pila zdravila in njeno stanje se je poboljševalo. Ob vsaki polni luni so ji sicer še zrasle dlake po telesu, a morilski nagon je izginil.
Skupaj sta stopili v hišo. Njihova hiša je bila Elksovka. Skupaj sta stopili vanjo, in tam je bilo neznosno hrupno. Melissini bratje in sestre so namreč pekli božične piškotke. In če imaš 11 bratcev in sester je to poln prostor majhnih, velikih, suhih in okroglih vilinčkov. Ter ogromno mase za testo po tleh, stenah, stropu in majhnih obrazih. Na sredini vsega tega je stal oče. Mišičast vilinec, z vranje črnimi lasmi in modrimi očmi, tako kot Mel.
“Sloan! Kaj za vraga je to?” je mama preglasila vse.
“Em, malo smo se pozabavali… Otroci so želeli delati nekaj prazničnega in… Nisem se spomnil ničesar razen pečenja. Saj bo kmalu solisticij. V resnici bo jutri. In tako bomo pripravljeni na goste. Pa še piškoti bodo lepi. Upam.”
“Mama glej,” je rekla Amy in pokazala na košček testa v njenih rokah. “Naledila sem zvezdico” je rekla z ljubkim otroškim glasom.
“Kako lepo,” se je raznežila mama. “Mel, pojdi v posteljo, pozno je že. Sloan, pomagala ti bom pospraviti to nesnago. Otroci! Poslušajte me! Vsak naj svoj piškot položi na pekač. Naj pričakajo Boži… Wayte. Mel, lahko noč, lepo spi.”
——————————————————————
Elksovka- hiša zgrajena v notranjosti drevesa, ponavadi ima dosti nadstropij
volkodlak-mislim da vi veste kdo je to. če ne lahko vprašate pod komentarji
Wayti- duhovi umrlih, ki jih vilini častijo ob zimskem solisticiju ter ob vsaki polni luni. volkodlaki tega praznika ne poznajo in ne morejo videti duhov

Reading is dreaming with open eyes.

0
0

Res mi je všeč, super imena in to kako si vse skupaj postavila v prostor 🙂

0
0

Cool zgodba,ali prihaja še drugi dev?

0
0

Super je!

0
0

Drugi del prihaja, seveda, ampak ne vem točno kdaj.

0
0

Krasna imena in kraj dogajanja!Res THE BEST

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*