1
0

Tole je zadnji del zgodbe Darkside. ☺️Če bo dovolj pozitivnih komentarjev bom napisala drugi del in sicer: Darkside: The end is new beginning. Upam, da je ok. Komentirajte, prosim!

Zbudila sem se v Nightovi hiši na zofi. Zraven mene je sedel Night, ves objokan in potrt. “Kaj se je zgodilo? Kje pa sem,” sem omotično vprašala.
“Via! Živa si! Ne morem verjeti,” je rekel Night in me objel. “Mislil sem, da si mrtva!”
Za njim pa je na žalost stal Shadow. “Kot da je tak čudež, da je preživela,” je siknil. Takrat so Nightu popustili živci. Shadowa je mahnil na usta. “Nehaj že ti idiot! Ona je rešila mene, Sarah, tebe in še cel svet in skoraj sama umrla, tebi pa ni mar zanjo! Zapri že ta tvoj gobec in mi izgini izpred oči! Butec butasti,” je ves jezen zaklical Night. Shadow je utihnil.
” Kaj sem zamudila,” sem vprašala Nighta.
” No, omedlela si v tisti Deathovi mučilnici, potem sem pa dve ure tolažila Nighta, ki se je cmeril kot dež, ker je mislil, da si šla rakom žvižgat. Aja, pa Night in Shadow sta se vmes petkrat skoraj stepla. Ja, ničesar pomembnega nisi zamudila,” se je nasmehnila Sarah. “Kaj pa Death? Je končno crknil,” sem spet vprašala. “Ne duha ne sluha ni o njem. Verjetno je mrtev. Saj si ne zasluži drugega,” je odgovoril Shadow. “Tebe nisem ničesar vprašala,” sem mu rekla in ga jezno pogledala.
“Okej, okej, ” je zavil z očmi.
Zvečer sva jaz in Night sedela na strehi z ramo ob rami. Saj vem, da se to sliši rahlo trapasto, ampak… Jaz lahko hodim po steni, Night pa lahko leti po zraku, tako da je to praktično mogoče.
“Night,” sem mu rekla, “Zakaj imam moči feniksa?”
“Nimam pojma. Prelistal sem celo knjigo o magiji in ugotovil, da o tem še nihče nikoli ni pisal. Od prvih ljudi z magičnimi sposobnostmi, do novodobnih. Nihče. Res nihče. Nikoli,” je odgovoril.
“Torej sem prva?”
“Ja, bo držalo.”
“Aha.”
Nekaj časa sva sedela v tišini. Nato pa je Night rekel: “Poizkusi spet narediti tisti zlati plamen v rokah.”
Poizkušala sem, a na moji roki se je prikazala le majhna zlata iskrica. “Ne, ne morem. Zakaj,” sem žalostno vzdihnila.
“Verjetno so tvoje moči povezane s čustvi,” je odgovoril Night.
” In kaj natanko naj bi to pomenilo? ”
” Da delujejo le takrat, ko te obdajajo močna čustva. Takrat, ko je Death skoraj uničil svet si bila verjetno zelo jezna. In tudi malce žalostna.”
“Ja, prav imaš.”
“Zakaj pa si bila po tem tako izčrpana?”
“Po pravici povedano pojma nimam.”
“Aha. Okej.”
Odmaknil mi je pramen las iz obraza.
“Tako je bolje,” se je nasmehnil.
Na strehi se je na žalost prikazal Shadow. “Oooo! Goločka,” se je zadrl. “Kaj pa ti tu,” sem ga čudno pogledala. Nato pa je Night stopil do Shadowa. “Pa kaj je no,” ga je vprašal Shadow. Night pa je samo zamahnil z roko in Shadowa je veter odnesel iz strehe. Jaz sem se začela režati. Night tudi. Ne vem kako je Shadow sploh prišel na streho. “Niiiiiiiight! Padel bom! Pomagajta, ” se je cmeril.
“Okej no,” sem naveličano rekla in si zamislia blazino. “Pa da se ne bi slučajno spet prikazal na strehi! Padel boš dol in tokrat na tleh ne bo blazine… Posvarila sva te,” sem mu še zaklicala.
“Ja, razumem,” je rekel in se odmajal proč.
Night je zajel sapo in rekel: “Glej Via. (Premor… ) Veliko časa sva preživela skupaj. (Še daljši premor… ) No, rad bi da veš… (Premor med katerim bi si lahko pripravil sendvič in ga pojedel pa ga še zmeraj ne bi bilo konec… ) Da, no te imam… (Ekstra dolg premor…) Rad. Ja, rad. ”
” Oooooooo Night! Kako lepo,” sem rekla. Odmaknil mi je pramen las iz obraza in me nežno poljubil. Poljubila sem ga nazaj. Takrat pa naju je sredi poljuba zalotil Shadow in se začel smejati. Stopila sem do njega in ga porinila iz strehe. “Tokrat ne bo blazine, ” sem zaklicala. “Sam se boš moral rešiti!”
To je torej konec… Ampak konec je šele nov začetek…
Upam, da je okej. Prosim komentirajte! ☺️

0
0

Prosim nadaljuj.
Mogoče bi se z Nightom in Vio zgodilo kaj več?

0
0

Ja prosim nadaljuj.tako kot je rekla olready dreams

0
0

Darkside: The end is new beginning. naj se začne

0
0

nadaljuj naj te Shadow ne zmoti 🙂

0
0

N-A-D-A-L-J-U-J

0
0

NADDDAAAAALLLJJJJJJUJJJJ!!!!!!

0
0

NADALJUJ NUJNO

0
0

prosim nadaljuj

0
0

nadaljuj

0
0

Nadaljuj

0
0

če ne nadaljuješ bom umrla

0
0

Zgodba je predobra, da bi se že končala

0
0

Nadaljuj !!!

0
0

NADALJUJ!!! OBSEDENA SEM Z DARKSIDE!!!

0
0

NADALJUJ!!! OBSEDENA SEM Z DARKSIDE!!!

Prikazujem 15 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*