Odgovorjeno
0
0

To je bila… Kar ne morem verjeti to je bila moja sestra Lylia. Ne morem verjeti svojim očem! Z Lylio se zelo dobro razumeva vse si po veva. Je eno leto starejša od mene. Ima svetle blond lase srednje dolge, ima res leo obraz je visoka ima lepo postavo ker trenira atletiko. Na naši šoli je zelo priljubljena kajti ima tudi lep stil. Saj ne pravim da ga jaz nimam… Zelo sem podobna Lylii a imam napako. Ime mi je Diana. Kako grozno ime. No ja gremo ven iz nakladanja. Zraven Jake je bila Lylia ki se je prisrčno smehljala njene modre oči pa so se kar lepile na fante. No ja saj sem bila tudi jaz priljubljena. Samo da nisem bila visoka in nisem imela take postave kot Lylia ki trenira atletiko. No dovolj o naju in Lylii. Rekla sem si da bom brez besed stopila na avtobus in se odpeljala v mesto. Minilo je petnajst minut. Bila sem v mestu. Potem sem se še samo sprehodila do najbližje slaščičarne. No ja. Tam so imeli najboljši sladoled v mestu. Že na daleč sem videla Jakata. A očitno on mene še ni. Imel je nasmejan obraz in odločila sem se da bom tudi jaz nasmejano odkorakal k njemu. Bila sem tam. Usedla sem se na stol nasproti Jakata in nisem mogla zakriti nasmejanega obraza pa čeprav sem prej videla nekaj kar me je totalno razjezilo.

Jaka (v prikupne srcaknem smehu) : dober dan lepotica! Vas poznam? Ali ste slučajno zmagali na miss tekmovanju? Ker ste bili 100 posto prvi!

Jaz(v smehu): ha haha! Pa saj nisem tako lepa! Tu si se danes še posebno uredil! (to je bilo res, trga na avtobusni postaji nisem opazila)

Jaka: eh! Ob taki lepotici bi se moral še bolj!! Res no!

Jaz: ah ne pretiravaj!

Jaka: saj ne! Imaš zelo lepo uro, frizuro, obleko, in kakšen make up je to! Saj ne rečem da je pretiravanje saj teg a tudi ne maram ampak izgleda čudovito! Tu izgledaš čudovito! Kako lepa torbica! Je nova? Al..
(najin pogovor je prekinila natakarica)

Natakarica: živijo mladi parček s čim vama lahko postrežem?

Jaka: dvakrat sok od potaje oz. zmajskega sadeža prosim! In dvakrat sladoled meta s koščki čokolade s prelivom bele čokolade prosim!

Natakarica: prinesem!

Jaz: kako si vedel da je to moj najljubši sladoled in najljubša pijača?

To je bilo to. Če bo vsaj en komentar za nadaljevanje nadaljujem. Lep dan!

Okž!!!❤️

Najboljši odgovor
0
0

Nadaljuj prosim
Zelo mi je všeč

Najboljši odgovor
0
0

Super! Piši naprej!

Najboljši odgovor
0
0

Super!

0
0

OK velik napak je ker sem pisala s telefonom. Je sok od pitaje ne potaje. Besede seu kar sprinjajo. Oprostite!

Okž!!!❤️

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*