Odgovorjeno
0
0


Jaka: ker sem prej uprasal tvojo sestro Lylio za nasvet. No ja rekla mi je da je tvoj najboljši sladoled meta s koščki čokolade in s prelivom bele čokolade. Za sok sem pa ugibal. No imel sem tak občutek. Kajti ta je tudi moj najljubši. Pred tem ko me je oči odpeljal v mesto sm še Lylio videl in sm jo vprašal za nasvet. Upam da ni kaj narobe.

Jaz(kako mi je odleglo):seveda ni nič narobe.

Jaka: a ti je kdo prej že povedal da imaš tak lep nasmeh?
Jaz(čisto omamljena in šokirana): ne. To je bilo prvič. Ti je kdo povedal da si najlepši fant katerega sen kdaj v življenju opazila?

Jaka: ja mi je. Punca ki sedi nasproti mene. Punca v katero sem noro zatreskan. (pogledal me je v oči) punca katere boljše na svetu ni.
(ravno sem hotela odgovoriti čisto šokirana pa je natakarica prinesla naročilo)

Natakarica: izvolita! 9 evrov 80 centov!

Jaz:bom jaz plačala!

Jaka: ni šans jaz sem te povabil!

Jaz: O.K.

Jaka je plačal še dolgo sva se pogovarjala in končno sva vse popila in pojedla. Tudi jaz sem bila čisto zatreskana v Jakata! Veste kako je lep! Čisto sem bila omamljena tako lepo se je smehljal. Potem me je vprašal…

Jaka: a bi šla še v kino?

Jaz: z veseljem. Ampak kaj igra?

Jaka:bom pogledal na telefon! Am ne ne ne.. Hmmm. Edina dobra stvar bi bila grozljivka Annabelle. Si za?

Sicer nisem bila ravno prepričana kajti malce me je bilo strah. Ampak rekla sem si da bo itak Jaka z mano. In da me ne bo strah.

Jaz: hmm. Lahko.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jaka

Grozljivko sem predlagal samo zaradi tega ker sem vedel da jo bo malce strah in da mi bo zaupala. In da se bo mogoce še kaj razpletlo. Poljub?? Mogoče ne vem.

Hodila sva proti kinu. Ki je bil 14 min stran. Bila je tišina. Kar na enkrat pa me je vprašala..
Diana: hej jaka. Veš hvala da si mi plačal. Da si me sploh povabil. Res si prijazen. Am ko si rekel da si noro zatreskana vame si s tem mislil resno?? Aja pa kaj če me bo malo strah v kinu? Ne bo nič narobe??
Jaz: s tem sem mislil popolnoma resno. Bolj resen ne bi mogel biti. Ti si dekle mojih sanj. (mali sem zardel) in nič hudega če te je malo strah saj boš ob meni. Nič ne bo…

Naslednji del se nadaljuje v kinu. Če bo vsaj en komentar za nadaljevanje nadaljujem.

Okž!!!❤️

Najboljši odgovor
0
0

Nadaljuj 🙂

Najboljši odgovor
0
0

Veš, da je meta s koščki čokolade tudi najljubši sladoled mojega očija hihi. Drugače je super. Čim prej natipkaj nadaljevanje!

Najboljši odgovor
0
0

Ful dobro…nadaljuj

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*