Odgovorjeno
0
0

4.11.4076

Na moj rojstni dan se vedno dogajajo čudne stvari.
Pred točno šestimi leti smo dobili obvestilo za čiščenje mesta. Prav tako ga je dobilo celo mesto. Ob 10:00 smo se zbrali v parku in čistili. Oče me je dal na ramena in veselo sva čistila mesto do kosila. Tudi po kosilu smo nadaljevali. Z očetom sva mislila, da gre za navadno čistilno akcijo. A ni šlo za to. Čistili smo zato, da zberemo smeti, iz katerih so v tovarnah potem naredili leteča plovila, ki nas bodo odpeljala v vesolje. Ker se je Zemlja tako onesnažila, so morali prebivalce preseliti na nek drug planet.
To smo izvedeli šele štiri leta po čistilni akciji. Že naslednji mesec je župan zbral vse prebivalci Noane, mesta, v katerem sem živela, in nam povedal, da so v vsaki državi izžrebali eno mesto, in da so pri nas izžrebali Noano. Rekel je, da nas bodo z vesoljskimi plovili odpeljali na Venero. Neki fant Poe je vprašal, če je življenje na Veneri sploh mogoče in župan je rekel, da so jo v zadnjih letih toliko spremenili, da je življenje na njej zdaj mogoče.
Naslednje, česar se spomnim, je, da so nas potiskali v nekakšne leteče avte, a jaz sem se med množico splazila iz vrste in pobegnila. Starši so se odpeljali v vesolje. Nisem jih več videla.

Danes sem stara 16 let in rojstni dan praznujem v sirotišnici. Komaj čakam, da bom stara osemnajst let, da se bom lahko rešila tega smrdečega doma. No, vsaj torto so mi prinesli. Sicer je bila Sacher, ki je ne maram, a vseeno je bila torta.
Tudi nekaj prijateljic iz sirotišnice mi je voščilo za rojstni dan, a edino, kar sem si želela, je bil topel objem mame in očeta.
_______________________

A vam je všeč? Naj kaj spremenim? Prosim za komentarje!

Najboljši odgovor
0
0

Super. Mogoče bolj razloži. Med 14. in 16. letom.

Najboljši odgovor
0
0

Men je good 😉

0
0
Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*