0
0

Dragi dnevnik!
Še vedno ležim v bolnišnični sobi na pistelji ki ni niti najmanj udobna. Danes so mi spročili, da lahko jutri zapustim bolnišnico v Ljubljani. Izvedela sem, da sem imela povišan krvni tlak in da sem bila dehidrirana. No sporočiti vam moram da se zdravniki motijo. Povišan krvni tlak= Ljubezen
Dehidracija= Nervoza
No okej v šoli nisem bila že kak teden in izvedela sem, da naslednji teden pišemo kar nekaj kontrolnoh nalog. Ajša mi je posidila zapiske in res velikooooo sem se učila. Moja skrivna prijateljica mi je povedala da ni nič kaj novega na naši šoli. Komaj sem čakala naslednji dan,ko bom spet v svoji postelji in ko bom spet začela vohunuti za mojo simpatijo.

Naslednji dan……….
Mami me je zjutraj odpeljala domov. Ura je bila osem in komaj sem čakala da padem v svojo posteljo. Ampak ko sem prišla sem nasproti naše hiše videla nove sosede. V družini je bila deklica ki je bila nekaj let saterjša od mene in tam je bil tudi fant. Tistiii fant zaradi katerga ne spim, ne jem, ne pijem oz živim v oblakih. Približno 3 ure sem ga gledala kako je pakiral svoje stvari v hišo. Oči si se mi svetile tako kot še nikoli. Takrat sem se spomnila da lahko to izkoristim in se začnem z njim pogovarjati. Naličila sem se in oblekla svojo najlepšo obleko. Vzela sem mojega psa kot da vrem z njim na sprehod. Počasi sem šla iz hiše in ravno v tistem trenutku je prišel iz hiše. Pogledal me je in otrpnila sem. Rekel mi je hej. Komaj sem ga odzdravila ampak sem ga. Vprašala sm ga kako mu je ime in odgovoril je Kit. Potem je on vprašal mene in komaj sem mu odgovorila Lejla. Rekel mi je ce lahko dobi mojo tel st. Nisem mogla verjeti svojim usesom. Seveda sem mu jo takoj dala. V slovo sem ku rekla cao se vdima. Mislim celo da je malo zardel. V kotu sem videla da ima motor in komaj sem cakala da se lahko zacnem druziti z njim.

0
0

super zgodba kar nadaljuj tako naprej sam zakaj ne pisete dalsih delov

0
0

Hej punca5
Se bom potrudila in pisala daljse dele…

0
0

Noraaaaaaaaaaaa azgodbaaaaa. Odspodi napisite komentar ce se vi tud strinjate…

0
0

hudo dobr pises kdaj bo pa nadaljevanje

0
0

Hej Kokos!
Nadaljevanje bo jutri.

0
0

meni je zgodbaaaaaaaaaa fullll kulska.Le od kje črpaš navdihe za takšne zgodbe. Meni je zelo všeč………
Všeč mi kako vse opisuješ in da se v zgodbo zares vživiš. Mogoče bi lahko malo bolj opisovala lejlo ne pa samo njene ljubezenske občutke. Komaj čakam naaljevanje…………….

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice