0
0

Dragi dnevnik!
Danes je ponedeljek in to pomeni, da moram v šolo. Nisem hotela iti ampak sem šla ker me je zelo zanimalo kaj se dogaja. Mami me je želela zapeljati ampak danes sem se odločila, da grem peš. Ko sem zaklenila vrata sem na drugi strani ceste , videla Kita. (Kit je ljubezen mojega življenja). Ravno je zaklenil vrata. Pozdravila sem ga in on me je vprašal, če grem v šolo. Z mehkim glasom sem mu odgovorila, da grem. Počakala sem ga da je prišel na cesto. Skupaj sva hodila do šole in vprašala sem ga če hodi v 1.a kot nalašč mi je odgovoril da ja. Bila sem zelo vesela saj to pomeni da bova sošolca. Končno sva prišla do šole. Poslovila sva se saj je dejal da gre uredit neke papirje k ravnatelju. V razredu me je že čakala Ajša. Ponavadi vedno jaz in Alenka pričakama njo ampak danes sem izvedela, da je Alenka zbolela zato je Ajša v šoli sama čakala mene. Ko sem prišla me ni pozdravila niti objela grdo in podlo mi je rekla naj ji pripravim stvari na mizo. Tako nekako je pri nas šlo. Ajša je bila najbolj popularna in da sem bila tudi jaz popularna sem ji mogla narediti vse kar mi je rekla. To mi ni bilo nikoli všeč. Enkrat je nisem ubogala in sem zato 2 cela meseca ostala brez prijateljev. Brez besed sem odšla do njene torbe, vzela zvezke in jih položila na mizo. Danes sem izvedela, da učiteljica sprašuje matematiko in molila sem, da ne bom vprašana. ušiteljica je prišla v razred in vsi smo se vsedli. Začela je s prstom iskati žrtve med nami in poklicala je Ajšo. Ajša seveda ni znala zato mi je dejala, da se moram javiti, če še hočem ostati njena prijateljica. Vstala sem in bila sem vprašana. Na mojo srečo sem bila mojstrica v matematiki. Vse enačbe sem rešila prav zato sem dobila 5. Ajšo je kar razjedalo saj je po eni strani bila sama kriva, da sem dobila 5. Končno je zazvonil zvonec in Ajša mi je dejala da bom vse do konca šolskega leta nosila njeno torbo in da ji bom delala domače naloge. Nisem uguvarjala. Pograbila sem njeno šolsko torbo in odšla skozi vrata. Pri kemiji je v razred prišel Kit. Pri kemiji sem sedela sama zato se je moral vsesti zraven mene. Ugotovila sem, da se Ajša zanima zanj saj mu je mežikala celo uro kemije. Po koncu ure mi je rekla da se bova presedli. Samo tega nisem hotela ampak seveda sem tudi to morala narediti. Jasno je bilo da je Ajši ta fant všeč. Po koncu šole sva s kitom skupaj zapustila šolo in se odpravila domov. Vprašala sem ga kako mu je všeč pri nas in odgovoril mi je da obužuje naš razred. Spraševala sem se le zakaj ga obožuje. Ko sva prišla domov sem sanjala o njegovih besedah. Naslednji dan sem se hitrostno spravila in odletela skozi vrata. Tudi Kit je že zapiral vrata. Skupaj sva se podala do šole. V šoli me je pričakala Ajša in kar priletela je k meni in Kitu. S Kitom se je družila cel dan in seveda mi to ni bilo najbolj všeč. No in tako nekako je potekal oj teden zjutraj sva s Kitom skupaj odšla v šolo v šoli pa se je večinoma družil z Ajšo.

med počitnicami………
Končno danes je prvi dan pomladnih počitnic. S Kitom sva skupaj odšla iz šole. Bila sem zelo vesela 2 tedna brez Ajše, Alenke samo Kit in jaz.Vprašala sem ga če gre po kosilu na sprehod in takoj je bil za. danes me je spremembo on pričakal pri vratih n jaz njega pri njegovih. Odšla sva na igrišče. Zraven sva vzela odbojkarsko žogo in na igrišču sva se imela super. Na pesku sva bila 6 ur to je kar veliko zato sva se ob sončnem zahodu odpravila domov.

To je 6 del Dnevnika najstnice in upam da vam je všeč. Tokrat sem napisala malo daljšega ampak sporočam žalostno novico. Dnevnika najstnice ne bom več pisala. Upam da vam je bilo teh 6 delo zabavnih in zanimivih. če vas 7 del strašansko zanima pa ga lahko napišem.

0
0

pis naprej ker me ful zanima nadaljevanje zakaj noces vec pisat

0
0

Zaka noces vec oisat ce norooooo pises. Pac mne fulll zanima ka se bo zgodilo. Pisiii naprej……..

0
0

dej prosm napis dokonca kaj se bo zgodilo

0
0

EJ! TI MAS NORO DOBRE ZGODBE! PA SM MISLNA DA JIH MA MOJA SOSOLKA! PRO SIM TEEEEEE! PISI DALJEEEEE!

0
0

Prooosiiiim ne naredii mi tegaaa!!! Pisi naprej prosim te res! Napisi se 10000000 delov samo pisi!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice