Odgovorjeno
2
0

“Katie zvezde bodo kmalu na nebu, notri moraš” se zaklicala. Dekle se je ozrlo. Ni bila Katie. Opravičila sem se in tekla naprej. Če jo ne spravim notri pred zvezdami, je z njo konec. Katie je namreč zvezdnik. Zvezdniki so ljudje, ki so delno napolnjeni z magijo zvezd. A vseeno, če je zunaj med tem, ko so zvezde na nebu jo bodo zvezde vzele k sebi in ne bo se več vrnila.

Katie je zvezdnik, jaz sem pa mesečnik. Meni se to lahko zgodi samo med polno luno. Drugače imam pa eno posebno moč. Mesečniki smo edini, ki lahko zvezdnike pripeljemo na zemljo, a to samo enkrat v življenju. Zato smo pa tako redki. Eden na 50 let.

In seveda, vas bo zanimalo zakaj je na našem otoki tako malo obiskov. Enostavno. Tu je tudi veliko demonov, vampirjev in volkodlakov. Imamo tudi pol duhove. In teh vseh, se ljudje z kopna bojijo. Vsak prebivalec je nekaj.

Naša največja sovražnica, pa je jeza. Ko jeza napade prebivalca, iz tega izbruhne močen val magije, ki je zelo nevaren. Naš otok prekriva gosta megla. Zato je to tako.

Odličen odgovor
0
0

Meni je full ušeč…

Odličen odgovor
0
0

Fajn

Dober odgovor
0
0

V redu je… Jaz bi pisala bolj mogoče, se pravi, da bi se to res lahko zgodilo.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*