1
0

Nedelja, 1.september

Torej, kje naj začnem, ime mi je Trish Johnson.
Razlog zakaj pišem dnevnik: Stvar je taka, pred dvema tednoma je moja mami doživela hudo prometno nesrečo, tako hudo, da je umr… te besede ne morem na pisati. Nikoli več je ne boš videla Trish si pravim a vsakič ko vstanem jo pričakujem v kuhinji, pri mizi, da skupaj pojemo zajtrk, ali po šoli, ker me bo hotela ona peljati domov. Moja starša sta se kaki dve leti po mojem rojstvu ločila. Do sedaj sem živela pri mami, v malem stanovanju v Edinburgu, a zdaj se bo vse spremenilo.
Ko nisem več vedela, kako naj pridem k sebi sem na neki spletni strani prebrala, da so dnevniki koristni in besede te ne morejo ubiti, zato sem se odločila da začnem pisati dnevnik.
Jutri je prvi šolski dan in pojma nimam kaj naj pričakujem. Včeraj sem se preselila k očetu. Z vlakom sem se peljala štiri ure, saj moj oče živi v Londonu.
Moj oče ima novo ženo. Grozna je, kot čarovnica. Ne pravim, da bi najraje, da bi moja mama vstala od mrtvih, da bi se poročila z očetom, ker to ne gre, tudi nočem, saj se ob vsakem srečanju ubijeta samo s pogledom, napaka, sta se ubila. Moj oče ima zdaj še eno hči in tista čarovnica z blond lasmi, ki so mimogrede pobarvani, ima iz prejšnjega zakona sina, ki je dve leti starejši od mene. Todd ali neki podobnega mu je ime, mlajša pa se kliče Klea, čista kopija njene mame, če me vprašate. Nadležne, vsiljiva vzvišena, koliko pridevnikov vam lahko še naštejem.
Dnevnik mi je priskrbel oče. V bistvu mi je porinil nekaj dolarjev v roko in me pustil v trgovino. Ja že prvi dan sem šla sama v mesto.
Dobila sem svojo sobo v vili v kateri bivajo. Sploh še nisem razpakirala, mogoče, ker potiho upam, da se bo kar naenkrat pojavila mama, ki me bo odpeljala nazaj domov.
Zaradi te nezgode sem morala zamenjati tudi šolo, moj oče mi je našel mesto v neki gimnaziji na katero hodi tudi Todd. Brrrrr.
Sploh se nisem dobro predstavila. Stara sem petnajst let, novembra jih bom imela šestnajst. Imam dolge rjave lase in modre oči. Nisem ne visoka, ne nizka in sem vitke postave. Rada berem, sploh kriminalke in ukvarjam se s košarko. Bo dovolj?
Ura je že pozno in čarovnica me je prišla napoditi v posteljo. Pa saj nisem dojenček, sama znam iti spat.

Kaj mislite? Se vam zdi zanimivo ali niti ne. Glede Njene temne strani še razmišljam, morda ja morda ne, bom videla, če dobim kak navdih. To je še ena nova zgodba. Si preveč zadajam? Verjetno 🙂
Je pa zgodba v realnem svetu in je tudi romantična, tako, da povejte mnenje.

Lp Ally

0
0

Meni je fullll vsecc 🙂 🙂 🙂

0
0

Tudi meni je fullll vsec

0
0

fuul kul nadaljuj!!!!!!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*