0
0

Sreda , 4.september

Vas zanima kje sem? Kaj mislite? Spet sem v knjižnici!! Ja vem, trapa sem.

Danes sem imela res zelo slab dan. Danes je bila prva ura geografije. Učiteljica Martin je grozna. Predstavljajte si nizko damo z kodrasto rjavimi lasmi in cvilečim glasom. Njene veke pa so pobarvane, kakor da bi s nanje nanesla barve za pust. Je presenetljivo stroga in, ko se razjezi njen glas zveni globlje.
Geografija je preprosto eden od predmetov, ki jih sovražim. V tem predmetu sem zanič. Že za prvo uro smo za domačo nalogo dobili seminar, žal pa sem pozabila o čem. Poleg tega sem doma pozabila učbenik in sem si zato morala vzeti enega od starih, ki smrdijo in v njih najdeš stare žvečilne. Ko sem učbenik vzela iz omare sem pri tem zrušila ogromen globus in ta me je za malo zgrešil, no v bistvu sem se mu umaknila in tako z glavo zadela v polico.
Globus na srečo ni bil poškodovan a me ima zdaj učiteljica na očeh.
Na kosilu sem se dobila s Sam. Tudi njen dan ni bil dober in skoraj bi ji povedala za tistega fanta, ampak sem se zadržala.
V osnovni šoli nisem pridobila neki dosti izkušenj z fanti. Preprosto niso mi bili všeč. Noben. Zdeli so se mi ogabni in skrajno dolgočasni. Nikoli nisem imela simpatije, ki ne bi bil pevec s plakata ali igralec s televizije, ki je bil kakih deset let starejši od mene. Večinoma pa so idealni fantje zame brezčasni in ujeti v besedah.
Ne vem, kak je občutek, ko ti je nekdo resničen zares všeč. Pa čeprav se mi vedno bolj zdi, da sem le sanjala. Mi je všeč? Mi ni? Je sploh mogoče, da ti je všeč nekdo, ki si ga videl le enkrat v življenju in še takrat le za minuto?
KRIZA v mojih možganih!
Emme danes ni bilo v šoli. Govori se, da je šla na neko prestižno modno revijo. Boljše zame!
Kakor koli, danes nisem pozabila iti po mamin pulover. Stlačila sem ga v torbo in se odpravila v knjižnico. Žal ne diši več po mami.
Pogrešam jo, tako zelo. Brišem si moje solze in knjižničarka Bridget me začudeno opazuje. Ne mara najstnikov ali otrok, le druge službe ne dobi. Cele dneve tišči glavo v kako dokumentarno knjigo in s srepim izrazom sovražno strmi v vsakega, ki vstopi v knjižnico, ni kaj ljubezniva ženska.
Očitno ga danes ne bo. Trapa sem! Taka trapa!

Nazaj seeeem!!! Res mi je žal, da toliko časa nisem pisala. na novo svoje zgodbe pišem še na wattpad in nekako sem samo tja objavila nov del. se vam opravičujem. Moj spomin je na ravni zlate ribice, tako da mi vsaj malo prizanesite. 🙂

Lp Ally

0
0

Niceeee, komaj cakam nadaljevanje pa kaksen nov zaplet 😉

0
0

Kako pa ti je ime na wattpadu?

0
0

taraxblack. Tebi?

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*