1
0

Torek, 10.september

Zjutraj me je v šolo ponovno peljala Kate (proti moji volji mimogrede)
V šoli sem se kot ponavadi pridružila Sam, ki ponavadi pride v šolo prezgodaj in tam klepetala z njo.
Predstavljajte si pa zdaj to, da se vrata kar naenkrat odprejo v šolo pa vstopi prikazen. Visok temačen najstnik, ob katerem so še dekleta z višjih letnikov zardele brez razloga.
In najraje bi se ugreznila v zemljo, ko je stopil do mene in Sam in nama namenil le eno besedo: „Čav,“ potem pa kot idiot samo stal tam.
Par deklet je imelo fante v našem razredu a niti ena ni mogla odvrniti pogleda od Thomasa. Hvala Bogu se pri kosilu ni usedel k nama z Sam, temveč ostalim fantom iz našega razreda.
Takoj po kosilu je Sam morala oditi domov, saj njenih staršev ni doma ima pa še malega bratca na katerega mora paziti, saj ga mora iti iskat v šolo.
Ko sem se nameravala odpraviti v knjižnico sem prej le preletela oglasno desko. Tam je visel oglas za dramski krožek.
Razmišljala sem, da bi se vpisala na kako dejavnost a preprosto nisem našla ničesar, dramski krožek pa bi še znal biti zanimiv.
V prvi zvezek, ki mi je prišel pod roke sem si zapisala dan in uro vaj in zapustila šolo. Nekdo mi je poslal sporočilo, ko sem se zaletela v trdo postavo. Dvignila sem pogled in očitno sem se zaletela v Jonathana.
Zamrmrala sem nekaj v opravičilo in odšla dalje a kaj ko sem čutila njegov pogled na mojem hrbtu. Mnogim bi kaj zabrusila a ob njem bi mi bilo sram. Skoraj stekla sem naprej, ko sem vedela, da se je obrnil.
Knjižnico sem kar preskočila, pojma nimam kje sem imela glavo a vem, da sem z njo zadela v par znakov in stebrov, ko sem raztresena bežala domov.
Ljudje so si verjetno mislili,da me lovi kaka mafija. Doma sem zaprla vrata svoje sobe in se zatekla k postelji. Sploh nisem vstala, niti za večerjo. Imam težave saj vem. Katera punca pa še beži pred fantom, ki ji ni všeč. Dobro Jonathan je lep in Thomas je tudi lep in Jonathan je ošaben, oziroma tega sploh še ne vem, pa tudi za Thomasa ne vem kakšen je.
Trish dihaj, dihaj si pravim že cel večer pa ne morem, norim zaradi malenkosti! Spreminjam se v norico!

Upam, da vas ta del ni razočaral. Samo namignem vam, da pričakujte še več zapletov. Vesela bom komentarjev in glasov (ampak to verjetno že veste).
Mimogrede, za tiste, ki še ne veste imam profil tudi na wattpadu pod imenom TaraxBlack, tam obljavlam tudi dele Dnevnika štoraste najstnice.

0
0

Super je! Si kdaj razmišljala, da bi dele zbrala, malo oblikovala in jih izdala kot knjigo… Mislim, da bi bilo super… 🙂

0
0

Koncno nov del! Zelo sem se ga razveselila!:)

0
0

Ja. Vse dele imam shranjene ne in enkrat nameravam izdati knjigo, sem pa vesela, da vam je všeč 🙂

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*