0
0

Potem pa se je začelo. En teden po tem, ko se je razšel z Nino (pianistko), sem ravno prišla od teorije, ko je bil v garderobi. Zamrmrala sem ‘hej’ in se obrnila, da bi se obula. Pri tem nisem videla, da se je napotil v mojo smer in sem bila zato toliko bolj presenečena, ko je poklical moje ime.
Presenečena sem se obrnila in ga vprašala, kaj je. Vprašal me je, če se lahko pogovoriva. Rekla sem ja in skupaj sva odšla proti parku. Tam sva se usedla na klopco pod kostanji. In je začel govoriti. Povedal mi je, da se je razšel z Nino in rekla sem, da vem. Potem me je vprašal, če vem zakaj, in sem rekla da ne. In sledilo je………………..

Rekel mi je, da jo je zapustil zaradi drugega dekleta. Ko sem vprašala, kdo je srečnica, me je le na doooolgo pogledal. In vedela sem odgovor. Do takrat nisem verjela v resnično ljubezen, no, takrat pa sem začela. Sedela sva na klopci in si zrla v oči. Nihče si ni upal ničesar reči. Potem pa oba naenkrat. Prav smešno je bilo, zato sem se začela smejati. Pustila sem ga do besede.
Vprašal me je, če bi bila z njim!! In itak da sem rekla ja!!! Tisti dan, ko sem odhajala domov sem bila supersrečna in zdelo se mi je, da lebdim 10 centimetrov nad tlemi. Prva je za to izvedla moja najboljša prijateljica Lara. Bila je zelo vesela zame. To sem povedala tudi staršem in NA SREČO sta razumela. Vsaj enkrat. Sicer sem mogla obljubiti, da moj šolski uspeh ne bo padel in seveda tudi ni.

0
0

Super ti gre 😉 🙂 Le tako naprej!

0
0

Hvala ?

0
0

Hvala ?

0
0

Maras nadaljevat nujno!!

0
0

Ful kul le tako naprrj!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*