Odgovorjeno
0
0

~Sky Neighborhood~

Malo sem popravila ličila in se preoblekla, nato pa vzela v roke telefon ter začela drsati po Instagramu.
Kate sem poslala sporočilo, da z veseljem pridem in jo vprašala, če pozna skupino Why don’t we. Odgovorila mi je, da je slišala za ta bend in zakaj to sprašujem. Povedala sem ji , da so pri meni v najemu in da danes nimata dva od njih nič za delati, pa sem ju povabila zraven in upam da je ne moti. Poslala mi je milijon emojijev, da mi ne verjame, potem pa končno napisala, da je ne moti da bova v kinu sedeli z zvezdama. Ker se mi ni več ljubilo pisati, sem napisala, da grem.
Ulegla sem se na posteljo ter v roke potegnila neko knjigo. Naslova nisem pogledala, samo brati sem začela. Po parih straneh sem pogledala naslov-Kradljiva Phoenix. Super knjiga, je kar treba povedati.
Zatopila sem se v branje in če si ne bi prej pripravila alarma za odhod, bi zamudila.
Šla sem do sobe fantov in potrkala. Ko sem slišala ‘naprej’ sem vstopila. »Pridita fanta, gremo!« Jonah in Corbyn sta se nasmehnila in skupaj smo odšli do mojega avta. Nataknila sem si sončna očala in sedla za volan. »Sky, ne bi raje jaz vozil?« me je vprašal Jonah. Odločno sem odkimala. »Nope.« Vdal se je in sedel na sovoznikov sedež. Speljala sem s parkirišča medtem pa smo se pogovarjali. »Jonah, a nimaš ti punce?« je vprašal Corbyn. »Ne,« mu je odgovoril. »A pa bi jo imel?« je vrtal Corbyn. Jonah ga je premeril s pogledom. »A rabiš vedet?« mu je naposled zabrusil. Corbyn je zavil z očmi in utihnil.
Kmalu sem pripeljala na Katino parkirišče. Zlezli smo iz avta in pozvonili. Vrata so se odprla in pred nami je stala vitko dekle v ohlapnem bež puloverju in črnem krilu. Rokovali so se, potem pa nas je povabila naprej.
V dnevni sobi in jedilnici v enem je ob mizi stala Tate in ravno na mizo odložila sladkor. V naslednjem trenutku je stekla k meni in me objela. Nasmehnila sem se in jo objela nazaj.
»Zelo sem te pogrešala!«
»Jaz tudi vaju, Tate« Spustila me je in se rokovala z fantoma.
Jaz sem se zakotalila na kavč in prižgala YouTube. Jonah in Corbyn sta razlagala kako je biti v bendu ter kako snemajo videe itd. Vse smo napeto poslušale njuno razlago in si zraven ogledale večino pesmi. Seveda mi ni ušlo, da se Jonah in Tate medtem spogledujeta. Tudi Corbyn in Kate nista bila le znanca na pogled. A sem to raje zadržala zase.
Pozneje smo odšli v kino in se dodobra zabavali. Film je bil dobro zaigran in animiran in si se zelo vživel v zgodbo. Najbolj smo se smejali ob govoru Timona Hijenam. Na koncu tudi Jonahu ni bilo žal, da je prišel gledat film.
Iz kinodvorane smo prišli nasmejani in objeti okoli ram. Ves čas smo se režali in si pravili smešne odlomke iz filma. Punci sem odpeljala domov, mi trije pa smo med povratno vožnjo govorili. In se smejali, da me je počasi začel boleti trebuh. Čez nekaj časa, ko sta mislila, da ju ne poslušam več, sta začela resno razglabljati. Ker pa sem pač radoveden človek, sem vse lepo poslušala:
»Jonah, a veš tista naša pesem, ki jo zdaj pišemo? Pač What am I?« je Jonah vprašal.
»Ja, itak da vem,« je odvrnil Corbyn.
»Mogoče bi Tate in Kate lahko igrali v videospotu… A se strinjaš? Itak bi potem vprašala še Jacka, Zacha in Daniela, pa se zmenimo,« je predlagal Jonah. Corbyn mu je navdušeno pokimal, potem pa sem prižgala radio, na katerem se je vrtela ena meni poznanih pesmih.
Kmalu sem začela prepevati zraven, po parih stavkih pa sta se mi pridružila tudi fanta. Domov smo pripeljali ravno, ko se je končala pesem. Zdrvela sta v hišo drugim sporočit domislico, ki je jaz naj ne bi slišala, sama pa sem odšla na teraso na ležalnik.
Gledala sem v nebo, ki je bilo prepredeno s sijočimi zvezdami, ki so se v mehki nežni svetlobi svetlikale. V glavi sem začutila navdih in začela mrmrati melodijo, ki sem si jo sproti izmišljevala. Kmalu so se ji pridružile tudi besede:

‘V kotu sobe sedim,
Z mislimi visoko nad oblaki lebdim,
A v meni nekaj vre,
V meni nekakšen boj dogaja se.

Med tistim, ki pamet ima
Ter moja pravila izumlja.
A na drugi strani je ljubezen močnejša,
Ker svobodo mi ponuja.

Med njima izbirati ne gre,
Ker oboje zame nujno je,
A globoko v sebi vem,
Da pomembno je, tisto kar si najbolj želim.’

Moje oči so se zaprle, moje dihanje pa upočasnilo. Očitno bom zaspala kar na terasi, saj je konec koncev poletje in ne bo mrzlo.

——————————————
Naslednjič bo preden objavim nov del trajalo sedem let, ker pač pišem sedem zgodb naenkrat XD.

Najboljši odgovor
0
0

Super je, bom pač za nadaljevanje čakala sedem let (vem da ne bo tako dolgo ampak vseeno;) )

Najboljši odgovor
0
0

full mi je všeč in se čist strinjam z Adelino

0
0

Hvala obema!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*