0
0

Živjo!
Sem nova tu in odločila sem se, da svojo zgodbo objavim tu.

Elletross je moja nova stara zgodba. Pisala sem jo že pred leti, a je nikoli nisem dokončala.
Po mnogih urah premišljevanja sem se odločila, da jo končno zaključim, sploh ker me je ravno ta zgodba še bolj zbližala z osebo, ki mi pomeni največ.
Zato jo bom objavila tudi tu. Vse bralce bi prosila za podporo pri nadaljnjem pisanju, prav tako vas prosim da izrazite svoje mnenje, tako pohvale kot tudi kritike. Zgodbo se bom potrudila narediti kar najboljšo. Četudi nikoli a ne bo dosegala mojih pričakovanj bi jo vsaj rada naredila končno.

Zgodba Elletross mi predstavlja nek pomemben del mojega življenja, zato nad njo ne bom kar tako obupala. V sebi končno čutim moč, da jo zaključim in še nekaj dodatne motivacije mi je bo škodilo.

Pisala jo bom v slovenščini, kot tudi vsako drugo.

Hvala vsem, ki se boste odločili za branje.

Že vnaprej se opravičujem za vse napake, saj jih pogosto spregledam, ali pa jih niti ne opazim.Poglavja, ki jih objavljam so precej dolga, zato že zdaj opozarjam da boste tisti, ki težko berete dolge prispevke, težko brali mojo zgodbo (le prolog je malo krajši xD).

***

Vse pravice pridržane.
Vsakršno kopiranje, javna raba ali objava drugod je brez dovoljenja avtorja prepovedana. Zgodba je produkt moje domišljije, zato je podobnost med junaki in ljudmi iz resničnega življenja zgolj naključna.

Naslovnico si lahko pogledate na tej povezavi: http://shrani.si/f/J/aO/NZ3C9xr/1/elletross-2.jpg

***

PROLOG

Zemlja se je stresla ob topotu nog, ko je pristal na tleh. Njegova črna krila so se lesketala v soju lune in se majala v vetru. Pokleknil je, da so se njegova gola kolena dotaknila vlažne in hladne prsti, ki se mu je v trenutku vžrla v kožo. Na nebu ni sijala niti ena sama zvezda, svetlobo pa je dajala le mesečina. Pred njim je stala postava v dolgem svilenem plašču, katerega barva se je skladala z barvo noči. Njenega obraza ni bilo videti, saj ga je čez in čez pokrivala kapuca.
Postava v črnem je spregovorila s srhljivim glasom.
»Je zrak čist?«
»Povsem čist, gospod.«
»Zberi vse sile in ukaži napad!« je zadirljivo rekel.
»Da gospod,« mu je odgovoril demon, toda njegove besede so se izgubile v zraku, ko je postava pred njim nenadno izginila v temi …

0
0

Super zgodba.

0
0

Hvala! Upam, da ti bodo tudi druga nadaljevanja všeč.

0
0

Zanimiv začetek nove zgodbe! Mislim, da bom bral tvojo zgodbo 😉

0
0

Hvala. Upam, da te ne razočaram ^^

0
0

Hej pokvarjen Pudink! Midve se že poznava. Dobro pišeš čeprav sem prolog že tolikokrat prebrala se mi zdi neverjeten še vedno

0
0

Hvala vsem ^^ prvo poglavje objavim še danes!

0
0

Super komaj čakam

0
0

Super zgodba!

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice