Odgovorjeno
0
0

Ivy Thompson
Zjutraj sem se nalašč vstala zelo zgodaj. Hitro in tiho sem se priplazila dol pred Zacha, ki je seveda  še spal. Z obema rokama je bil zavit okoli moje blazine, katere se je močno oklepal. Njegov izraz na obrazu je bil tisti jutranji, saj veste grozen. Previdno sem vzela telefon, ga slikala in na sliko pripisala: “Dobro jutro” in ga zraven ‘tegala’ Nasmehnila sem se in odšla nazaj gor v kopalnico, telefon pa sem pustila v svoji sobi. Uredila sem se, umila, oblekla in si lase spela v visok čop. Počasi sem šla dol in videla, da se Zach že počasi prebuja iz hibernacije. Odpravila sem se v kuhinjo in naredila štiri tople sendviče in jih prerezala po diagonali na pol. Štiri polovice sem dala na en krožnik in štiri na drug. Odnesla sem jih v jedilnico in ju dala na mizo. Vzela sem še Pomarančni sok in dva kozarca, Zach pa se je tačas napol v spanju odmajal gor po stopnicah in zamomljal: “Jutro.” Nasmehnila sem se in pozdravila nazaj: “Dobro jutro! Ko boš pridi v jedilnico. Naredila sem nama zajtrk.” Na široko je zazehal in pokazal palec. Jaz sem šla nazaj v dnevno, da bi ga počakala in pospravila kavč. Toda sem začudeno ugotovila, da ga je pob pospravil kar da sam od sebe. Čez nekaj časa je prišel in šla sva v jedilnico, kjer sva začela jesti.” Ivy?” je vprašal. “hmm?” sem odgovorila, saj sem imela polna usta. Nadaljeval je: “A ima Jean ključ od stanovanja?” Pogledala sem vanj in pogoltnila. “Ja…” sem pokimala. “Na žalost res.” sem še pristavila. “Pa misliš, da bi tisti ključ lahko kako dobila?” Pomislila sem. Mogoče bi pa res lahko! Dejala sem mu: “Ja, mislim da bi šlo! Njegova sestra dvojčica je moja najboljša prijateljica. Jutri jo bom povabila k sebi.” Odvrnil je: “Okej, hvala bogu… Ej, koliko je pa stara?” Zavila sem z očmi: “Mali, ti bi pa res rad punco…. Osemnajst, tako kot jaz.” Razočarano je pogledal in rekel: “Hej, nisem noben mali! Večji sem od tebe!” Zasmejala sem se: “Samo zato, ker sem jaz majhna.  Poleg tega pa sem dve leti starejša od tebe!”
————-
Ojla, oprostite ker spet sprašujem..
Kdo je vaša najljubša oseba v falling?
In kakšno je vaše mnenje o tem ali bi Ivy morala odpustiti Jacku za nasilje. (dogajalo se je dve leti, poleg tega kar je bilo v zgodbi, ji je enkrat zlomil nos, prebil ustnico, enkrat si je zvila gleženj, ko je bežala pred njim in drugo)

Najboljši odgovor
0
0

Moji najljubši osebi sta Ivy in Zach.
Mislim, da Ivy ne bi smela odpustiti Jacku za masilje.
Drugače pa full dobr pišeš!

Najboljši odgovor
0
0

Hola. Ful si dobra. Moja najboljša oseba je Ivy. Hm po eni strani si zelo želim da bi Ivy odpustila Jacku po drugi pa nikakor. Ampak tisti ki je pisatelj se mora sam odločiti. Tako bo najbolje. Ja je pa res izvajal grozno nasilje.

Okž!!!❤️

Najboljši odgovor
0
0

Moji najljubši osebi sta Jack im Ivy drugače pa mislim da bi mu Ivy mogla odpustit ker ji je pomagal z Jeanom ampak vseeno bi moral naredit še nekaj lepega za njo da bi se ji odkupil 🙂

0
0

Moja najljubša oseba je Ivy.
In res bi mi bilo zelo, zelo, zelo vseč, če bi bila z Jackom skupaj. Ivy bi mu lahko oprostila, ker je to počel iz zlomljenega srca, še posebej zdaj, ko ima tudi sama zlomljeno srce.
Drugace pa super pišeš.
Ali lahko napišeš naslednji del že danes? Če nimaš časa bo v redu, saj ne bom umrla (se mi zdi).

0
0

Bi bil lahko prosim nov del že danes. Ker res ne morem več čakat. Radovednost pa taka! Res ne morem kar preganja me umrla bom od radovednosti.

Okž!!!❤️

0
0

full dobr!!!

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*