0
0

Ivy Thompson
Bilo je jutro in pekla sem toast in jajca na oko za zajtrk, Corbyn pa je ravno odšel v kopalnico. Takrat pa je zazvonil zvonec in prestrašila sem se. Corbyn je hitro stekel dol še v pižami, ki očitno ni vsebovala majice in cel zaležan. “Sem slišal zvonec?” je vprašal in prestrašeno sem prikimala. Prijel me je za roko in rekel: “V redu, je bom jaz poskrbel.” Odšel je do vrat in jih odprl, jaz pa sem počakala v kuhinji.

Billie Lake
Pozvonila sem na zvonec hiše moje najboljše prijateljice in punce mojega brata Ivy Thompson. Včeraj me je klicala, da se moram zaradi bog ve česa nujno oglasiti pri njej. Morda ji je tisti Jack, ali kaj je spet kaj naredil. Vedela sem samo da so se z nekim bendom preselili v hišo poleg Ivyine. Jean je zdaj nekaj dni spal pri njej. Slišala sem ključ v ključavnici, kako je škrtal. Vrata so se odprla in za njimi je stal….
Fant?
Ki no Jean?
Brez majice?
Izgledal je, kot da se je pravkar prebudil iz hibernacije. Mislim, da sem rahlo zardela. Izgledal je nejevoljen in vprašal me je: “Kdo si?!” Čudno sem ga pogledala in rekla: “Opalala! To bi jaz morala tebe vprašati!? Kaj delaš tu!? Kje je moj brat!?”
Kje je Ivy!?” Premeiril me je od glave do pet in rekel:” Corbyn Besson. Si srečna? Zdaj pa še ti povej.” Privzdugnila sem eno obrv in dejala:”Billie Lake, inšpektor. In res mi pomaga da vem tvoje ime. Kaj delaš v hiši moje prijateljice in kje zaboga sta ona in Jean!?” Previdno je vprašal: “Lake?” in pokimala sem. Osorno je dejal: “Potem tu nimaš kaj iskati.” Prhnila sem: “Kot da ima kar en človek, brez majice. Mislim! Hej, hej kam greš!” rahlo je zardel in mipred nosom zaprl vrata. Razmišljala sem. Kaj če Ivy vara Jeana? Mislim, bilo bi možno. Fant niti ne izgleda slabo. Pravzaprav je pravi lepotec. Corbyn Besson. Prepričana sem, da sem to ime že nekje slišala.

Corbyn Besson
Zaprl sem vrata. Uau, to dekle ni niti izgledalo slabo. Rjave oči in svetlo rjavi lasje. Ah… Ne pusti se za motiti Corbyn Jeanova sestra je. Veš po kaj je prišla. Ivy je odhitela do mene in hitro vprašala: “Kdo je bil?” Zamahnil sem z roko in odgovoril: “Eh… Bolje da je nisem spustil notri, bila je Jeanova sestra.” Ivy se je ploskbnila po čelu in dejala: “Joj! Pozabila sem ti povedati da pride. Moja najboljša prijateljica je in njegova sestra dvojčica. Mislila sem ji reči če bi lahko prinesla Jeanovd ključe od moje hiše.” Pogledal sem jo: “Joj… Oprosti.” Ona pa je rekla da je v redu in stekla do vrat, kjer je hvala bogu še vedno stala Billie. Objeli sta se, jaz pa sem hitro stekel gor, da se do konca uredim in spreoblečem. O bog… Bila je dosti visoka, višja od Ivy in imela je srednje dolge valovite svetlo rjave lase in rjave oči. Pravzaprav je bila zelo lepa.
————
Nov ship ljudje!
Poleg tega, začela sem pisati novo zgodbo, ki jo nameravam objavljati na aplikaciji Wattpad.
Ali bi jo želeli brati tudi tu?
Ki bo izšla bom tukaj le objavila začetni del in link do zgodbe.
Če pa vam bo morda res všeč jo bom objavljala tudi tu.

0
0

Zelo hudoo!!!

0
0

Ja. Nadaljuj. Bom brala tudi drugo.

0
0

Nadaljuj. In z veseljem bom brala. Najbolje,da kar objaviš link,manj dela zate?

0
0

Fullllll dobrooooo

0
0

Superrrr!!!!!!!!!!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*