0
0

Jack Avery
Nisem si mogel pomagati, da ne bi gledal vanjo. Kodraste lase ji je mršil veter, ki je pihljal po bregu reke. Z rokami je objela svoja kolena in se zvila, kot bi jo zabolelo v trebuhu. Zaprepadeno je gledala tok reke, ki je vodil mimo naju. “Hej, Ivy, je kaj narobe?” sem vprašal, ona pa se je k meni obrnila, kot da bi se predramila iz spanca. Nasmehnila se je in mi odgovorila: “Ne, nič ni! Samo malo me zebe, noč kaj takega.”

Ivy Thompson
“Joj, zakaj nisi prej povedala.” je rekel Jack in preden sem se dobro zavedla si je že slačil svoj pulover Sex Pistolsov, ki je bil srepeče rumene barve in mi ga podal. “Ne, Jack, ne rabiš. Potem bo tebe zeblo.” sem ga zavrnila. “Ne, me ne bo. Prav vroče mi je, ti pa zmrzuješ.” je ugovarja in na koncu sem le prevzela njegov pulover in si ga oblekla prek majice in kratkih hlač z naramnicami. Bil mi je smešno prevelik, ker je že tako ali tako bil namerno malo širšega kroja in je že na Jacku izgledal veliko. Bil je neverjetno topel in udoben, poleg tega pa je imel vonj po Jacku. Evkaliptus in vanilija. Nisem se zavedala, kako sta mi ta dva vonja všeč, dokler nista bila vse okoli mene in me omamljevala. “Hvala.” sem na kratko rekla, da bi se zahvalila za njegov pulover s kapuco. Kako srčkano. Klišejsko, toda še vedno srčkano.

Jack Avery
Tako ljubko je izgledala v tistem puloveju, vred z razpadajočo kito, ki jo ji je spletla Isla. In z očali, ki so ji stala na njenem majhnem nosu. Tudi, ko sem snel pulover sem bil preplavljen z njeno toploto, čeprav sem bil le v kratkih hlačah in kratki majici. Zdelo se mi je, da se je čas ustavil. Sem z mojo najljubšo osebo na mojem najljubšem kraju in nič ni lepšega od tega občutka.

0
0

Aww kok cute

0
0

joojjjj cutnessss
full dobroo 🙂

0
0

Super je nujno nadaljuj.

0
0

joj…ful cute in seveda noro dobr!!!

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*