0
0

Hey hoy!
Spet sem nazaj in z menoj tudi moja zgodba oz. fan fiction o Katy in 1D.
**************************
https://goo.gl/images/ZtTWwS

Pri vratih je pozvonilo in počasi sem ustala ter se sprehodila do vrat. Odklenila sem jih ter odprla.
“Mi lahko prosim pojasniš, kaj pomeni to?” Pred vrati je vsa besna stala Tia in mi pred nos pomolila nek članek rumenega tiska. Na hitro sem preletela naslov članka: LOUIS TOMILSON ZASAČEN MED POLJUBLJANJEM
“In kaj bi ti mogla jaz tukaj pojasniti?” Začudeno sem jo pogledala ter ji nakazala naj stopi naprej, za njo pa sem zaprla vrata. Upala sem, da bo Luke ostal v sobi, saj bi Tia vsekakor zahtevala pojasnilo, kdo je.
“Si sploh pogledala sliko?” Odkimala sem ter pogledala sliko. Tam sem. In Luke tudi. Sediva na klopci in se poljubljava. Ampak, zakaj so ga označili kot Louis Tomilson? Kdo to sploh je?
“To ni noben Louis,” sem rekla šepetaje, kar pa ni pomenilo, da bo tako govorila tudi Tia.
“Ha! Seveda, da je! Misliš, da ne prepoznam člana moje najljubše skupine?” Vedela sem, da je to slišal Luke, saj ni gluh.
“Katy?” Po stopnicah je pritekel Luke in se postavil poleg mene. “Kaj se dogaja?
“To!” Iz Tiinih rok sem iztrgala revijo in jo pomolila Luku oz. Louisu pred nos. “Ti je kaj znano?”
“Jaz sem Tia,” se mu je izza mojega hrbta dobrikala Tia.
“Katy, hotel sem ti povedati, ampak naju je zmotila …Tia, ne?”
Nisem vedela, kako bi se odzvala. Pojma nisem imela ali sem jezna ali žalostna. Vesela vsekakor nisem bila, čeprav sem poljubila fanta za katerega punce vrjetno ubivajo. Ampak če prav pomislim, je on poljubil mene. No zdaj to sploh ni važno …
“Zaupala sem ti. Vse, čisto vse in ti …” Odšla sem v dnevno, ki je bila na koncu hodnika, kjer smo stali. Luke oz. Louis in Tia sta mi sledila.
Oba sta bila tiho, zato sem se odločila nadaljevati.
“Zaupala sem ti in vedi, da mi je zdaj žal. Zdaj vem, da sem o vaši skupini imela prav. Le eni veliki samoušečneži in izkoriščevalci jo sestavljate. In veš kdo je najboljši v teh dveh stvareh?” Nisem mu pustila do besede. “TI!” Po licu so mi začele teči solze in stekla sem v sobo. Nisem hotela, da me Louis vidi tako. Ne sme me.
Za seboj sem zaloputnila vrata in takoj za tem zaslišala trkanje.
“Nočem te več videti! Si slišal? Prepričana sem, da je bil tisti poljub le način, da svet ugotovi, kako naivne smo punce tu! IZGINI!” sem se drla na vse grlo in med tem hlipala.
“Ni Louis. Jaz sem, Tia.” Počasi je priprla vrata ter najprej pokukala noter. Nakazala sem ji naj sede in ubogala je.
“Louis je šel,” je rekla mirno in si umaknila nekaj zvezkov, da se je lahko usedla. “Katy …” Nekaj časa je med nama visela mučna tišina, nato pa je Tia spregovorila. “Žal mi je. Res nisem hotela narediti takega škandala, ampak dvomim, da je bilo to namerno. Louis ni tak.”
“Kako to veš? Zato, ker o njem bereš članke v revijah?”
Ne odgovori, zato vem, da sem pravilno sklepala.
“Niti sama ga ne poznam. Spoznala sva se včeraj in niti vrjeti ne morem, da sem se mu tako hitro prepustila. Edino kar vem o njem je, da so mu starši umrli, ko je bil še mali,” povem in si obrišem solze.
“Kaj? To ni res!” Tia skoči iz postelje in lahko vem, da je to resnica. Louis se mi je spet zlagal.
Tia pozna vse skrivnosti skupine 1D, še tiste, ki niso nikoli prišli v javnost.
“Ločili so se, ampak dvomim, da je zaradi ločitve rekel, da so umrli.”
Skomignem z rameni in tudi sama ustanem.
“Oprosti, ampak rada bi bila sama,” šepetaje rečem in začnem hoditi do vrat, čeprav Tia ve, kje so.
“Razumem te. Se vidiva.” Pred odhodom mi nakloni en močan in kratek objem ter odkoraka skozi vrata ven na ulico.

~ČEZ DVA DNI~

Minila sta že dva dneva odkar nisem videla Louisa. Le slišala sem zanj. Vsak dan v šoli, medtem ko sem hodila po hodnikih. Za vsakim vogalom sem zaslišala: “Louis je pa res nisko padel!” ali pa: “Res si ne zasluži tega. Bogi tip!”
V tem trenutku sedim v učilnici in skoraj vse oči so uprte vame. Vsi si nekaj šepetajo in slišati je kot panj poln čebelj.
Zasliši se škripanje vrat in v učilnici v trenutku vse utihne. Noter stopi profesorica glasbe, za njo pa še štirje fantje. Tio potrepljam po rami, da bi jo vprašala, kdo so tej fantje, potem pa ga zagledam.
**************************
~Tiste stvari, ki jih je Katy rekla Luku oz. Louisu, jaz ne mislim, čeprav sem avtorica tega. Vse je le plod moje domišljije XD
~Pod komentar prejšnjega dela sem napisala, ali kdo želi posvečen del. Idejo sem dobila na igrah 123, kjer nastajajo tudi čudovite zgodbe 😉 . Tako, da tisti, ki želi posvečen del naj napiše spodaj. Če vas bo več bom enemu namenila deveti, potem drugemu deseti del itd.

Hvala in se beremo, ♡♡

0
0

Kako to misliš posvečen del? A da nastopamo v njem tiste ki napišemo da želimo posvečen del?
nadaljuj zelo mi je všeč

0
0

Na vrhu napišem, da je posvečen tebi pa če imaš svojo temo jo omenim ali kaj podobnega.
In zelo sem vesela, da ti je všeč ♡

0
0

Ful dobra zgodba. Jaz želim posvečen del

0
0

Zakon zgodba nadaljuj

0
0

Najboljše. Nadaljevanje je obvezno XD

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*