0
0

Oj, začela bom z novo zgodbo in upam, da vam bo všeč.

PROLOG:
Rahla sapica me je pobožala po licu in mi izbila grozne misli iz glave. če bi le lahko bi nanje pozabila, a kaj ko ne morem. Vsaj za zdaj še ne.

1. POGLAVJE
Mehek mah me je božal po bosih nogah, ki so se kar utapljale v njem. Bilo je prijetno saj sem prej hodila po ostrih kamnih in drevesnih vejah. Temen gozd po katerem sem hodila ni dajal niti kančka varnosti. Na nebu ni bilo niti ene zvezde in luna kakor zanalašč ni hotela posvetiti izza oblakov.
Če bi le lahko bi se zdaj obrnila in vrnila domov, a nekaj me je gnalo naprej. Nekdo tam globoko v gozdu me je potreboval, to sem vedela.
Bila sem zelo utrujena in sploh nisem vedela, če hodim v pravo smer. No, saj tudi cilja nisem poznala, vedela sem le, da je nekje.
Hodila sem morda deset minut, ko nisem mogla več, preprosto sesedla sem se na tla. Šele takrat sem opazila, da mi podplati krvavijo. Za čudo sploh nisem občutila bolečine. Na tleh sem našla nekaj dolge trave in si za silo obvezala podplate. Nisem se mogla odločiti ali nadaljujem, ali naj raje počivam in grem potem naprej. Razmišljala sem in tehtala razloge, ko se je iz bližnjega grma zaslišalo ječanje.
———————————————————-
Mnenja, teorije?
Upam, da vam je všeč.

0
0

Všeč mi je!
Čim prej nadaljuj!!!

0
0

zakaj si nehala z zgodbo ČEZ NEBO ki je bila fantastična

0
0

supeeeer zgodba!!!! le taako nadaljuj!! 🙂

0
0

Super začetek!

0
0

PILOVKA, veseli me, da ti je bila zgodba ČEZ NEBO všeč, ampak meni osebno ni bila precej všeč in niti nisem imela ideje kako naj bi jo nadaljevala. Pa tudi dolgo nisem bila na Pilu. Če bi želela, da zgodbo pišem naprej mi povej, da jo nadaljujem. 🙂 Pa hvala, ker si jo brala in jo boš v prihodnje morda brala. <3

0
0

ja želim si da jo nadaljuješ saj me zanima kaj se zgodi

0
0

Za zdaj je še ne bom pisala, ker nimam časa, že za to zgodbo komaj najdem čas. Ko bom uspela jo bom nadaljevala.

0
0

PILOVKA, če želiš ti lahko nadaljevanje zgodbe pošljem po e-mailu. Moje e-mail je romke.romi@gmail.com
Piši mi 😉

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice