0
0

Hey!
To zgodbo sem že objavlala vendar sem nehala. No tokrat jo bom objavila od začetka in do konca. Nov del bom napisala vsak dan in upam, da boste brali.

Torej tukaj je 1. del:
Živijo!
Moje ime je Mack. No v bistvu mi je ime McKenzie ampak nad imenom nisem ravno najbolj navdušena. Nič nimam proti temu imenu samo meni ne prisoji. Stara sem 13 let in pol, imam oči nedoločljive barve in zelo temno rjave ase. Moje življenje je popolnima normalno. No vsaj bilo je dokler se ni v enem samem dnevu spremenilo veliko stvari. Vse se je začelo nekega jutra, točno na sredini poletnih počitnic. Bila sem v svoji sobi in visela na telefonu, računalniku, tabličnem računalniku… ko je mama planila v sobo in bila videti presrečna. »Mack! Imam vznemirljive novice« mi je vsa vesela povedala. »Kaj pa?« sem vprašala brez posebnega zanimanja in še naprej buljila v telefon. »Na obisk greva k moji sestri za skoraj 3 tedne. Lahko boš videla vse svoje sorodnike!« je vzkliknila mama.
Najprej sem mislila, da je to hec. Ampak ni bil. Začela sem se jeziti.
Moja mama me bo zvlekla na drugi konec države, da bi videla nekaj sorodnikov!?
Ampak dobro to še razumem. Vendar zakaj ravno mene? Poleg mene ima še 5 otrok in mojega očeta. Zakaj grem zraven ravno jaz?
»Zato, ker imaš tam bratranca čisto enake starosti in ker ti bo dobro delo, da greš malo ven iz hiše in od teh elektronskih naprav. Moraš se malo družiti z ljudmi« mi je na vprašanje (preden sem ga sploh postavila. Očitno je bilo z mojega obraza razvidno, da nad idejo nisem navdušena)odgovorila mama.
»Ampak saj se že cel dan družim z ljudmi. Obstajajo aplikacije snapchat, messenger…« sem ji ugovarjala.
»Sicer pa živijo na plaži. Ti imaš rada plaže. In morje« mi je odgovorila.
»To je res. Ampak, če sploh ne vem skoraj nič o njem. Niti njegovega imena. Poleg tega saj ima tudi on brate in sestre. Z mojimi bi se zagotovo dobro razumeli. In naš očka bi se lahko pogovarjal z vami odraslimi« sem se še naprej trudila.
»Tvojemu bratrancu je ime Dallas. In nobena tvoja sestra ali brat ne visijo toliko na internetu kot ti. Oni grejo ven in počnejo stvari. Ti se od jutra ne premakneš s tega stola. Tvoj očka pa mora hoditi v službo saj veš. Zdaj pa bi te prosila, da greš spakirat, ker imava let jutri zjutraj« je rekla mama. Ampak za čuda ni bila jezna. Mogoče pa ji je bilo všeč mučiti svojo hčerko s tem, da jo sili k sorodnikom, ki jih (če se prav spomnim) nisem videla že skoraj 13 let.
»Jutri!? Kako jutri!? Zakaj mi nisi prej povedala« sem se začela jeziti. Na žalost to ni pomagalo, ker se je mama le nasmehnila in odšla.
»Ti odhajaš, jaz pa lahko ostanem doma« se je izza mojega hrbta oglasil Tim. Tim je bil moj najmlajši bratec. Je izjemno nadležen in ogaben. Rad se kopa v blatu in išče črve, ki jih potem poje. Moja mama pa me sili, da se igram z njim.
»Utihni in izgini iz moje sobe« sem zakričala nanj.
»Mack nehaj!« se je razjezila mama. »Pojdi spakirat. Takoj!«.
In ker mi ni ostalo nič drugega sem šla pač pakirat.
Nisem se veliko obremenjevala s prtljago.
V kovček sem vrgla nekaj oblačil, telefon, polnilec, tablični računalnik, prenosni računalnik in še nekaj drugih stvari.
Zvečer nisem in nisem mogla zaspati.
Imela sem občutek, da se bo nekaj zgodilo. Nekaj nepričakovanega ampak nikakor nisem mogla ugotoviti kaj. Upam samo, da ne kaj nevarnega.
Ne vem točno kdaj sem zaspala, ker sem sanjala (ali pa je bilo res, nisem prepričana), da gledam v strop in se premetavam po postelji.

Prosim vas, da komentirate in poveste kako naj izbojšam zgdobo 🙂

0
0

Nadaljujjj prosimm ker je zanimivoo

0
0

Res zelooo dobra zgodba

0
0

Tako sem vesela da se Mack seli v pisalnico to zgodbo sem spremjlala in prirasla mi je ks srcu res swm vesela, da si se osločila, da nadaljuješ❤❤❤

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice