0
0

Kakor sem vam obljubila tu je nova zgodba.

Bila je lepa mirna noč ko sem skočila v prepad ker sem bežala pred policijo.HOP!!!BUM! BUM!BUM!Zlomila sem si roko in zvoka gleženj.Iz nosa mi je pritekla lepa krvavo rdeča kri….Oh ko bi bilo vsaj tako.Bila bi na begu pred policijo in komaj bi preživela.Spopadala bi se z divjimi živalmi in lovila ravnotežja na deblu pod katerim ni nič”Lieselotte nehaj fantazirati in se obleči.Zamujaš v šolo!”mi zavpije mama iz kuhinje.”Ja ja.”ji malo čemerno odgovorim.”Mami misliš da so že našli Jane?”jo vprašam.”Ne vem.Ne vem.”mi odgovori.

Jane je moja najboljša prijateljica ki je izginila pred 5-imi leti.Nihče ne ve kam je izginila.Neke noči je kar izginila.Od takrat jo išče celo mesto.Ne duha ne sluha o njej.
Toda ni edina ki jo pogrešamo.
Tudi Eduardo krajše Edo je izginil,pa tudi Emiy je pogrešana.

Pozdravim mami in grem v Frizersko gimnazijo na robu Miamia.Postala bom frizerka.In v Miamiu je ena najboljših Frizerskih gimnazij v katerih nas učijo najboljši frizerji sveta.”Hi!Danes je dober dan.To je moja prijateljica.Ime ji je Marcelita.In je iz Španije.Ima 18 let.Prijateljici sva od mojega 10-ega leta.”to je Luna.Prišla je iz Azije.Poznava se le eno leto.Sedaj imam pouk zato bom za nekaj časa nehala.

Bolj grozljivi deli pridejo kasneje.Komentiraj!!!

0
0

Hej!
Zgodba se zdi zanimiva, sicer bi se osebno te punce malce bala, če ima sanje, da bi postala morilka 🙂
Malce se mi zdi sumljivo, da so vsi njeni prijatelji nekako izginili a me zanima kaj se bo zgodilo.

0
0

Super, plis nadaljuj!!!!

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*