0
0

4 leta pozneje.
Lisa stoji sredi sobe. Oči ima prevezane z ruto. Na levi se nekaj premakne. Klarisa obrne glavo proti zvoku in v sekundi ustreli. Lutka je preluknjana. Podobno opravi še s štirimi in sname prevezo:”Zdaj pa ostrostrelstvo kajne?” Vpraša mirno in z ruto obriše pištolo.
Za njo stopi rjavolas moški:”Precej prepričljivo. Vadi še na izgovorjavi. Poveš preveč tekoče. Delaj se, da res sledi ostrostrelstvo. Sicer pa imaš zdaj geografijo.” pogleda ga in  spravi orožje. Lase ima zdaj postrižene. Zelene oči se ji bliskajo ko nepremično gleda Davida:” Ja prav imaš. Izgovorjava me daje. Ampak zdaj grem na španščino. ” rahlo obrne en konec ustnice navzgor in se, na nek način, nasmeji. David ji pokima in se ji umakne s poti. Lisa odkoraka proti izhodu in David ji reče:”Vsaj prepoznati znaš laž” Obrne se na petah in odide.
Čez nekaj minut Klarisa vstopi v učilnico, kjer jo že čaka mama:”Rezultate izpitov imam”, ji reče in pomaha s kupčkom papirjev. Klarisa si ogleda ocene. “Predmete”, ki jih uči David ima odlične. Samo igranje jo daje. David je strog. Zahteva popolnost. Klarisi je to vseeno všeč. Strog učitelj je pravi učitelj. Zanjo.
Ogleda si še jezike:”Španščina, japonščina, korejščina, madžarščina in poljščina odlično, nadaljevalna ruščina, kitajščina in nemščina tudi odlično. Misliš, da me bodo sprejeli?” Mama jo pogleda in reče:”Jasno da.”
Klarisa prižge računalnik in namesto vaj španščine odpre skrivno stran. ILAW- in the water, land and air.
David ji je obljubil da ji bo mentor. Zdaj bo videla ali jo je prijavil. Vpiše številko, ki jo je dobila in notri je. David jo je vpisal. Nasmeji se. Ko vpiše uspeh odda prijavo in čaka. Jo bodo sploh sprejeli?

************
Se opravičujem ker dolgo nisem objavljala. Enostavno nism mela časa zaradi šole. Upam da vam je nov del všeč.

0
0

wowww, zgodba se mi zdi reess zanimiva, komaj cakam nadaljevanje 🙂 😉

0
0

Sssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppeeeeeeeeerrrrrr zgodba

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*