0
0

Čez točno 33 minut se na računalniku pokaže signal za virus. Lisa je vedela, da so ji virus naložili iz društva. Nekako ga mora zablokirati. Pomisli in išče po računalniškem sistemu. Prvi preizkus je dobila in ne sme zamočiti. Po približno dveh urah ji uspe onesposobiti virus in sistem je uspostavljen. Prikaže se video. Gotovo je iz društva, pomisli Klarisa.
“Čestitamo, pravkar si opravila prvi preizkus. Uvrščena si bila kot povezava, ostrostrelka, vohunka in vodja. V naslednjih dneh boš izvedela za katerega od teh položajev se boš borila in kateri ti bo poleg njega pripadal. Upamo, da redno treniraš svoje znanje mandarinščine. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja.”
Ugasnila je računalnik. Bila je sprejeta! Takoj je šla povedat mami:’O moj bog mami! Sprejeli so me! In še za 4 položaje se borim! Povezava, ostrostrelka, vohunka in vodja! Ne morem verjeti, vodja!” Mama jo je pogledala in želela odgovoriti, ravno takrat pa je vstopil David:”Si slišal David! Lisa se poteguje za vodjo! Si moraš misliti!” tako navdušena je bila, da je komaj zadrževala solze:” Tako kot njen oče! Vodja!” David je rabil trenutek, da se je zavedel kaj se dogaja, nato pa se je tudi on ponosno nasmehnil:” Tako je prav mala! Moja nečakinja se poteguje za vodjo. Bravo! Kaj pa so ti še povedali? So namignili kaj za drug preizkus?” Klarisa je pomislila. Od sreče je čisto pozabila na vse ostalo. Kaj so že omenjali? Po minuti se je le spomnila:” Rekli so naj ponovim znanje mandarinščine.”

***********
Hej! Upam, da niste pozabili name. No js sem skoraj pozabila geslo in sem se ga končno spomnila… Hehe… Skratka tukaj je malo krajši del (zaradi šole)… Če komu kaj ni jasno v zgodbi pride pojasnilo v naslednjih delih tako, da keep reading?

0
0

Noroo, ta zgodba mi je reess vseccc ☺️☺️☺️

0
0

Sssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppeeeeeeeeerrrrrr zgodba

0
0

Vav zelo napeto. Tako naprej prosim

0
0

cist ampak cist prevec nerealno

0
0

Hvala za pozitivne odzive… Res mi je žau da ne nisem aktivna tukaj… Ampak v šoli imamo že veliko ocenjevanj plus vsa dodatna tekmovanja…
Juffka (in vsi s podobnimi pripombami)… Če je biu tole hejt (kot sem razumela) hvala za mnenje… Tega se ne trudim pisat kot nekaj najbolj realnega… Pišem ker mi je to všeč, ker se mi zdi nekaj drugačnega… A ni realnost bedna če je ne popestriš? Kaj pa filmi? Dvomim da jih ne maraš… Tudi te so pogosto nerealni? Ampak a ni fajn kaj vse zmore človeška domišlija?

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*