Odgovorjeno
0
0

Danes se dogaja najhujši dan mojega življenja…

Začel se je tako:

Zjutraj sem se zbudila in ugotovila, da imam po celem obrazu razmazano zobno pasto. Seveda Lukovo maslo (oziroma pasta). Mislila sem si, da imam srečo, saj je sobota in bom imela čas za umivanje.
Očiščena sem nato preverila Instagram in na njem našla fotko mene s pasto na obrazu! S pogledom sem ošinila datum objave in ugotovila, da je danes sreda in, da zamujam v šolo! Hotela sem si na hitro pripraviti zajtrk in pri tem ubila jajce mimo ponve. Poklicala sem Garfielda, da bi počistil tla, vendar se je odločil, da mi ne bo pomagal in to pokazal tako, da se je obrnil, visoko dvignil rep in odkorakal stran.
Počistila sem in odhitela na avtobusno postajo. Lilo je kot iz škafa in zadnji avtobus mi je odpeljal pred nosom. Kričala sem in klicala potnike in voznika, vendar zaman. Ali me niso slišali ali pa si pač niso želeli premočene najstnice poleg sebe. Nekaj časa sem še štopala in potem obupala – če me ljudje niso hoteli na avtobusu, zakaj bi me v svojem avtu.
Ko sem peš končno prišla do šole, me je Slovarca najprej nadrla, mi dala neopravičene in me za povrh še vprašala, pa še vsi so se mi smejali. No, moja podoba je bila res smešna – sopla sem, niti pikica mojega telesa ni bila suha in na majici se je še vedno poznala nesreča z jajcem. Poleg vsega pa se je najbrž razširila še slika z zobno pasto.
🙁 🙁 🙁
Bila sem vprašana in dobila cvek…
(Res super, kako bom to popravila?)

To pišešem na WC-ju in moj dan se samo še stopnjuje
…naslednjič!

Niki & As3d

As3d: Aja pa še reklama za moj Instagram (as3d.ty) lol, mogla sem to naredit 🙂

Najboljši odgovor
0
0

Zelo dobro. Kar nadaljujta!

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*