0
0

Hej! Še en del! Komentiraj! Aja, NoName tvoj zaplet sem malo spremenila, ker zgodbo pošiljam tudi učitelju in ne bi bilo ravno primerno, upam, da razumeš in v komentarjih me lahko kaj vprašaš.

Nikoli še nisem imela prijateljice. Ampak res nikoli. V razredu so vse punce podložnice od “super”Jane zato jih pač nimam.

Zbudim se ob 8:00 in še to ne zaradi tega, ker bi jaz želela. Lukas me je polil z vodo! “Moje življenje res ni prijetno” si mislim medtem, ko si sušim moje mokre lase. Preprosto vem, da se mi cela moja družina smeji za hrbtom. Oblečem se v bele hlače in svetlo mareličen hoodie. Za zajterk si pripravim zdrav smuti in (okej zakaj nisem normalna?!) ta mi po koncu miksanja prileti NARAVNOST v obraz. Ko si čistim moj obraz z vlažilnimi robčki ne pogledam kaj vsebujejo zato grem z njimi čez oči in oči me začnejo peči. Jezna pograbim torbo in SPET STEČEM v šolo, ker sem zamudila avtobus.
V šoli tako hodim po hodniku, ko vidim, da me ljudje čudno gledajo. Najprej pomislim:”Ah, saj to je normalno.”, a nato za mano gleda tudi učiteljica. Odpravim se v žensko stranišče. Ko se tako obračam okoli sebe pred ogledalom (ne zato, da se občudujem temveč zaradi tega, da najdem stvar zaradi katere se mi vsi smejijo) zagledam MADEŽ. Na zadnjici imam ogromen zelen madež. Ogorčena pograbim papirnate brisačke ter se začnem čistiti. Madež je od mojega “super” smutija. Zdaj imam še eno pravilo:

NIKOLI ZA ZAJTRK NE PIJ SMUTIJA!
Začne se pouk. Vsedem se za mizo ter se delam, da poslušam (kdo bi, če bi ti učiteljica predavala o KRILIH PIKAPOLONICE?!) ter zraven razmišljam o skrivnostnem dekletu. “Od kje mi je že znan njen obraz?”se sprašujem medtem, ko učiteljica zaključuje po njenem “zanimivo” predavanje.
Ko pridem domov cela premočena (ni deževalo, samo mene je trikrat “pošprical” avto, temu bi lahko rekli tudi, da me je zalil avto, a no saj je vseeno.) si vzamem revijo in ugotovim, kdo je skrivnostno dekle. Ime ji je Kim in je Maxsova SESTRIČNA. Panična vzamem telefon, saj sem ji napisala, da mi je na zmenku vzela fanta. To je moja najhujša sramota do sedaj (čeprav sem nekatere že pozabila, ker jih je toliko).

0
0

svetovno. spet si me nasmejala

0
0

Zelo dobra zgodba! Šele pred kratkim sem jo začela brati ker se mi je zdel 9. del zanimiv. Pohvalila bi vse dele, poleg tega pa se čudim, kje najdeš toliko idej za nezgode?

0
0

Hej cistzanc!
V to zgodbo se tako oživim, da potem nezgode kar letijo iz mene! Nekatere pa so tudi iz mojega življenja… 😉

0
0

Lepo si priredila, še bolj nerodno je kot z menstruacijo (za to te lahko kdo vsaj razume). Odlično!
Lp, NoName

0
0

NoName ali imaš vprašanje? Saj veš, nagrada

0
0

Hvala, da si uporabila mojo idejo!

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*