Odgovorjeno
0
0

Hej! Napisala sem še en del. V tem delu boste spoznali česa se boji Anastazia. Če te zanima, beri naprej.
Ps:NoName v komentarju me vprašaj karkoli. Saj veš, tvoja nagrada.
PPS: Tudi ti Lili in Blabla imata enako možnost.
Komentiraj!

SPET stojim pred omaro in SPET se mi vsa oblačila zdijo grozna. A danes se ne pripravljam na srečanje z Maxsom, temveč na srečanje z njegovo sestrično Kim. Res si želim, da bi bili prijateljici, zato bom izgledala POPOLNO. Ko tako gledam po internetu kako naj izgledam zasledim link, da je zdaj moderno imeti pobarvane lase. In, ker si pač jaz želim izgledati moderno sem MORALA iti v trgovino po barvo. Izberem si rjavo barvo, ki “kao” spreminja barvo. Ta naj bi se spremenila v modro.
Nisem si prebrala navodil (okej, dejansko: KAJ JE NAROBE Z MANO?!) zato sem se takoj začela barvati. Vklopila sem gretje, saj me je zeblo (od kje pridejo vse te slabe ideje?) in ni se dobro končalo. Ko sem odstranila brisačo sem imela MODRE lase. Ugotovila sem, da se barva dejansko lahko spremeni pri NANAŠANJU BARVE PRI VISOKI TEMPARARURI, a jaz trapa NISEM prebrala navodil, zato imam zdaj lase modre. “To je še huje od mojih oranžnih las!”si mislim medtem, ko iščem lasuljo. Najdem samo črno lasuljo za čarovnice in si mislim: “Bolje kot modra!”.

Z Kim se dobiva pred nakupovalnim središčem. Kot vedno izgleda ČUDOVITO, a tokrat me to ne moti. Skupaj nakupujeva, se smejiva, ko pomislim:”Čakaj, mogoče pa to, da nimam prijateljic ni krivo to, da sem čudna, temveč to, da sem si v glavo vbičala, da me noben ne mara? Mogoče pa se jaz bojim česa?” in takrat spoznam: bojim se sprememb. Bojim se drugačnosti. Bojim se sebe.
Pobegnem iz nakupovalnega centra. Kim kliče za mano, a se ne ozrem. Bežim. Bežim pred spremembami.

Najboljši odgovor
0
0

Hojla! Ideje za vprašanje še nimam pošljem, ko se spomnim.

  • Blabla
    P.S. super je!!!!
Najboljši odgovor
0
0

vav, dobro pišeš

Najboljši odgovor
0
0

VAV!!

0
0

Hei,
zanimiva zgodbica, prebrala sem vse dele zelo si napredovala v pisanju. 🙂

0
0

Hvala ognjevita! Trudim se pisati čim boljše. Tudi tvoja zgodba je S.U.P.E.R!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*