Odgovorjeno
0
0

Hej! Tu je nov del moje prismuknjene zgodbe :). Komentirajte!

Kamlu me nekdo potrplja po rami. Obrnem se in zagledam Billa. V polomljeni angleščini mi reče:”Anastazia, ali si v redu? Kdo je tisti fant? Kaj je hotel?” “Bill ali me lahko samo pustiš samo? Moram se pogovoriti z Thomasom. Na, tu je moja telefonska številka.” mu rečem in stečem iz ladje, ki je ravnokar končala svojo današnjo pot. Na poti Thomasu napišem sporočilo:

ME: ali se lah pogovoriva?

Po desetih minutah mi odgovori:

THOMAS: prou mela bos 10min. Se dobiva u drevoredu.

Medlo se nasmehnem in na vso moč stečem proti podzemni železnici (poskušam ne pasti, a mi solze zamegljio pogled…no prav no! Vsi vemo, da ni bilo zaradi solz…).

Ko pridem v drevored je Thomas že tam. “Štopam.” mi reče jaz pa začnem govoriti:”Thomas, ni to kar misliš, da je! Billa sem šele danes spoznala! Ni mi všeč! Niti moj prijatelj ni! Prosim, vrjemi mi! Rada te imam, res! Vate sem se zaljubila takoj, ko sem te spoznala! Nikoli te ne želim izgubiti! Glej. Da ti razložim. Pomotoma smo prišli na tisto ladjo, ker sem bila na moškem delu začasne plaže. Hotela sta mirazkazati tisti del no in potem smo se skrili v voziček in Bill je bil lačen in šel po hrano potem pa je šel njegov brat Dirk na starnišče in potem sem tudi jaz postala lačna. Ker je imel samo eno vilico sva si jo morala deliti in potem sem ugotovila, da, ker sem tako nerodna bi bilo, če bi se premaknila vse preveč glasno zato me je on hranil. Smejala sva se, ker je bilo vse res smešno. Da pa ti dokažem, da mi Bill ni všeč je to, da mi je pred fantom, ki mi je všeč noro nerodno in sem EKSTRA štorasta.” ko končam sem tako zadihana, da se sesedem na tla. “Waw, Anastazia, res imaš dar za hitro govorjenje!” reče v smehu in že vidim, da mi je odpustil. Pomigne mi, da ustanem. Takoj, ko sem na nogah se mu vržem v objem. “No, izgleda, da res ne moreš živeti brez mene!” reče in mi vrne objem. “Ali to pomeni, da sva spet par?” ga vprašam in ga proseče pogledam (najbrž je zgledalo kot, da mi je nekaj padlo v oko). “No, poskusiva.” mi reče in jaz se čudim kako mi je ratalo, da sva se tako hitro pobotala. Telefon mi zapiska. Hayle je.

HAYLE: Z Maxom sva par!!!!!!!!!

Najbrž veste, da je bilo napisano bistveno drugače, a no ja…Hayle je posebna. Ampak na dober način.

ME: SUPER! Tako sem veselaaaaaaaaaa!!!!

Thomasa poljubim na lice in rečem: “Zdaj moram iti…bi lahko šla jutri k Camilli Roony vadit pesmi?” “Seveda Harperjeva! Se vidiva jutri!” reče Thomas in me pospremi do hotela. V hotelu se vržem na posteljo in si mislim:”Kako nor dan!”. Grem se stuširati in umiti glavo. Po tuširanju sem že tako zaspana, da grem kar spat.

Najboljši odgovor
0
0

Okej očitno jaz vedno napačno napišem. In zdej še enkrat…
LJUBEZEN VEDNO ZMAGA!
Super del

Najboljši odgovor
0
0

Že res, komaj čakam nov del. Super je

0
0

10 od 5!!
Komaj čakam na novi del!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*