0
0

Res oprostite,ker ni že prej prišel nov del. Imela sem nekaj dela s šolo. Uživaj! Aja predlagam,da preletite konec prejšnega dela,da se spomnite kaj se je zgodilo.

No,moja nesreča se takrat ni končala. Ko je tako stal v predsobi sem jaz
samo stala in buljila v
njega. Tudi tokrat je moral sam dati znak,da sem ga lahko povabila v stanovanje. Prišla sva do moje sobe. Ko sem odprla vrata sem se šele spomnila,da imam po celi sobi njegove slike obkrožene s srčki. L
Postavim se pred vrata in rečem:”Ja…saj veš punce rabimo malce zasebnosti…”in hitro zaloputnem vrata za seboj. Tako. Prav ste prebrali. Svoji simpatiji sem pred nosom zaloputnila vrata. Ko sem se tako naslanjala na vrata se šele spomnim,da bi morala odtrgati slike iz stene. Ampak,ker bi se to lahko slišalo sumljivo sem prižgala radio. Ker pa sem neumna,nisem pogledala glasnosti in naslova pesmi tako,da so najbrž tudi sosedi slišali glasbo za takrat,ko želiš imeti popoln zmenek s fantom. Ne bi moglo biti huje. Nevem koliko časa sem se umijala a zagotovo ne manj kot 20 minut,ker je Max potrkal na vrata in vstopil,ker jaz nisem zaprla vrat. Tako je,zagledal dekle,ki sedi na tleh in meditira. Odprem oči. Nasmehne se mi,in končno me pred njim ni sram.

Oprostite,če je del kratek. V komentar mi napišite kaj lahko izboljšam.
Lp,I love book

0
0

Napaki:tam tistega L-ja ne bi smelo biti in tam ni umijala ampak umirjala.

0
0

Res kul zgodba!! Čimprej nadaljuj!

0
0

Dobra zgodba, všeč mi je!!!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*