0
0

Dobili smo nenavadno povabilo k sodelovanju: iz Indije so nas kontaktirali, da organizirajo mednarodni pesniški natečaj na temo “kaj smo se naučili med epidemijo?”. Želijo pozitivne misli, pozitivno energijo. Za sodelovanje je potrebno:

– Napisati pesem v slovenščini
– Jo prevesti v angleščino (poslati obe verziji)
– Posneti sebe, kako recitirate to pesem (v slovenščini ali angleščini, lahko oboje, lahko samo eno verzijo).

Lahko je kratka in preprosta, lahko je daljša in komplicirana.

Zelo pomembno: kdor bo posnel video, naj bo res lepo in dostojno oblečen. Indijci imajo visoke standarde glede oblačil, zato se oblecite bolj fino in ne kažite preveč gole kože. Indijci imajo radi tudi malo … pretiran izraz občutij, tako da … ne bojte se recitirati nekoliko teatralno. Uglajeno (brez zafrkancij!) ampak prikupno, s prikazom občutij.

Na natečaj se lahko prijavite prek nas na 2 načina:

– Lahko vse objavite v Pisalnico (slovensko in angleško pesem ter povezavo do videa (npr. pošljete Youtube link) ampak s tem boste razkrili svojo identiteto. Če se boste odločili za to opcijo, vam svetujemo, da ne sodelujete pod istim vzdevkom kot sicer, saj bi lahko tako izsledili, kakšne stvari ste npr. spraševali na svetovalnici in to je nerodno. Če si izmislite nov vzdevek za sodelovanje na natečaju, pa nihče ne bo mogel ugotoviti, kdo ste sicer tu gor. Če pa sploh ne želite razkriti svoje identitete in javno objaviti svojih del, pa lahko:

– Sodelujete na natečaju tako, da pošljete mail na jure.kreft@mkz.si (torej pesem v obeh jezikih in video z recitalom)

Nagrad niso obljubljali, baje pa najboljši dobijo certifikat s pohvalo. Skratka – če je komu dolgčas, je lahko to zabavna popestritev počitnic.

Rok za oddajo videov in pesmi je do vključno 3.8.2020 🙂

0
0

Uuuu to zgleda full zakon!! ! Mby bom zraven… Sam nvm ce mi bo mama dovolila. Bom vprasala pa videla ce bom imela cas pa ce mi mama dovoli…
Lp.

0
0

Tole bom verjetno opravila, čeprav moram najprej mami vprašati za dovoljenje (mame imajo glavno besedo, kajne?)

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*