0
0

Zbudim se. Danes je petek. 1. dan nove šole in zadnji dan v tednu. Oblečem se v šolsko uniformo in grem na zajtrk. Lucky in Sky še spita. Erric začne delati ob šestih. Ko se zbudita tudi Lucky in Sky, gremo v šolo. Tam je bilo ta dan turobno. V šoli Sky reče:’Vesta, kaj piše v časopisu?’ Odkimava. Pokaže nama časopisni izrezek. Ko ga berem, nimam besed, s katerimi bi opisala, kaj čutim:

BLACKMAN POBEGNIL IZ ZAPORA
POLICAJI SUMIJO, DA SO ZA TO KRIVI NJEGOVI PRIVRŽENCI. DOBILI PA SMO TUDI IZJAVO MINISTRA ZA SVETOVNI ZAPOR:>>MISLIM, DA SO ZA TA POBEG ODGOVORNI TISTI, KI SO NAM BLIZU. KOT NA PRIMER ERRIC DONN, ANGELINA SPINN IN CHARLIE WHITE. SUMIMO PA TUDI KIARRO MOONLIGHT.<<

Ne morem verjeti! Da bi Erric delal za Blackmana? Kaj vse se spomnijo! 'Neverjetno!', vzklikne Lucky.'Vse nedolžne so obtožili!' Zazvoni zvonec. Stečemo v šolo.
Štiri ure so minile brez zapletov. Zadnjo uro pa je učiteljica seveda morala užaliti nekoga v razredu. Itak so to tisti, ki niso nič naredili. Zato se je zelo brezveze NE razbujati, ko pa trpijo nedolžni. Uganite, na koga se je učiteljica spravila: na Kiarro Moonlight! 'No, Kiarra, mislim, da ti je Blackman opral možgane. HA,HA,HA!!! Torej, po mojem bi bilo bolje, če odideš ven iz razreda. Blackman te že čaka! Izključili te bodo! POBERI SE! NOČEM IMETI ZRAVEN LJUDI, KI SO PRIVRŽENCI BLACKMANA! VEN! VEEEN!!!!!', je kričala. Kiarri so se orosile oči. Zazvonilo je in ona je prva planila iz razreda. Prav skrbi me zanjo.
Doma mi Sky pokaže sporočio od Kiarre:
ODHAJAM V GOZD. ZDI SE MI, DA NE SMEM BITI ZRAVEN VAS. LEP POZDRAV, KIARRA.
Od skrbi se mi zamegli pred očmi.
___________________________________________________________________________Nov del je tu!!!! (::) (; 😉