0
0

Hola. Novi del tukaj. Res ne vem kaj bi še rekla, zato vživajte v branju ❤❤
————————————————
Tresla sem se, ko sem cela mokra pricapljala preko praga svoje hiše, kjer pa me je namesto odje in skodelice čaja pričakala fliska na lice “Camillia Mitchelle Anderveen,” se je srl moj oče, ko me je zagledal na pragu celo mokro. Bum še ena klofuta (tokrat na drugo lice). “pa kdo si misliš, da si! Tvojih izginotij ne bom več prenašal,” je nervozno stopal gor in dol po predsobi; “se sploš zavedaš kako je skrbleo tvojo mamo? Skoraj bi se nama utrgalo, ko sva sredi noči izvedela, da si SPET izginila, potem pa še ta nevihta!? Da mi takoj izgineš v sobo danes zate ni večerje.” Brez pomislekov sem hitro stekla v sobo in se do pet premočena vrgla na posteljo. Zaslišala sem jok za svojim hrbtom. Bila je moja mjaša sestrica, izgleda, da sem zmotila njen popoldanski spanec, tudi mene je imelo, da bi se razjokala, čeprav sem bila tega navajena. Oče je vedno strogo ravnal z nami, najbrž zarafi Alfreda. To je moj brat, ki ga moje majše setstre in bratca najbrž nikoli ne bodo poznali. Ni prenašal tega kako so z nami ravnali doma še posebej potem, ko ke dopolnil 15 let in prejel več in več odgovornosti, ko je dopolnil 16 let (in sem jih jaz štela le 7) je pobehnil od doma. Mene in mojega brata Thaia je imel strašansko rad, za razliko od naših staršev, ki jih res ni mogel prenašati.

O Alfredu nikoli nismo veliko govorili. Oče noče da bi ‘njegovi’ družini povzročili še več ‘sramote’ tako kot jo je (po njegovem mnenju) Alfred. Sama sem mu bila od mojih bratov in sester najbolj podobna uporniška, pustolovska, ambicijozna in drzna. To niso bile vrednote, ki so v moji kulturi veljale za zelo cenjenjene. Tudi Alfred je tako izginjal na ‘nočne pohode’ kakor jaz, sicer mi je o njih večkrat pripovedoval, amapal v njih nisem nikoli zasledila kakšnih podob živali ali duhov. Vedno je razlagal o čudoviti naravi, v katero se je podajal vse pogosteje nazadnje tudi vsak večer.

Stopila sem do posteljice v kateri je ležala moja najmljaša sestrica Laurene. Nagnila sem se nad njo in jo rahla zibala v ritmu melodije, ki sem si jo sproti izmišljala. “Ne skrbi Lori,” sem malo sebi malo njej šepetala, ko je Laurene končno spet premagal spanec “kmalu boš tudi ti svobodna. Tako kot Alfred.

Thai je moj za dobra trinleta starejši brat. Vedno je bil tako popoln in ubogljiv. Z Alfredom ni bil nikoli tako blizu kakor jaz. Mislila sem, da me ne mara in staršema večkrat pove za navšečnosti, ki jih povzročam kar potem vpliva na to, da nad mano vladata s tako trdo roko. Te misli so me preganjale, dokler je nisem zaradi nasprotovanja mentorici na izobraževanju doma odnesla vsa pretepena in se zaklenila v sobo kjer sem tako ostala dva dni, potem pa pobegnila v gozd in se vrnila zelo pozno. Takrat mi je Thai odklenil vrata in me pritihotapil nazaj v mojo sobo, takrat sem uvidela, da me spoštuje.

Bližala se je jesen, kar pomeni, da so se bližala še zadnja izobraževanja pred sprejemom dela mentorice. Pri štirinajstih si še zadnje leto obiskoval izobraževanja, ko pa si jih dopolnil 15 se je ves ta cirkus za kakšen mesec končal. Do novega leta, kadar je organiziran sprejem za mentorico. Takšna je bila vsoda deklet, medtem, ko so fantom nalagali fizična dela v rudnikih in gozdovih. Mama in še posebej oče mislita, da slabo vplivam na svoje mlajše setrice in bratca, da bo tudi njih zamikali nočni izleti po gozdovih. Vedela sem, da tako mislita, čeprav sta se to trudila prekriti. Mama je na primer želela, da bi poučevala doma in bi tako prihranili veliko sutovin, ki jih sicer porabljamo za moje, Kaishino in Lujevo (mou brat in sestra) izobraževanje si pa je pred kakšin mesecom brez znanega razloga premislila in se z očetom strinjala, da je javno mentorstvo bolj koristno in varčno (čeprav se je vsem zdelo drugače). Starša sta mi tudi obljubila novo sobo na podstrešju, za darilo za petnajsti rojstni dan. Vedela sem, da me le želita ločiti od mojih sester. Čeprav starša tega ne želita priznati je očitno, da imata z mano načrte. Načrte kako me bosta obdržala čim dlje čim bolj sran od konec koncov tudi MOJE družine.
————————————————
Hvala za branje ❤❤❤ Če ste že prišli do sem bi vas prosila, da mi napišete tudi kakšen odgovor/komentar. Še enkart havla vsem :)❤

0
0

Heeej. Res mi je vsec zgodba. Ravno sem prebrala cisto vse dele in sm OBSEDENA! Prosim cimprej pisi ce ne me bo pobralo od radovednosti! <3

0
0

+Kyutie Omg ne morem verjeti, da je nekomu moja zgodba tako všeč pisala bom čim več in vpoštevala vse tvoje predloge ❤❤

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice