0
0

“Sophie, ugasni že to budilko!” A je ni. Zato sem jo spet začela buditi. Pogledala sem proti Tisini postelji, a na njej ni bilo ničesar drugega kot listka, ki je bil popisan.
‘Če to bereš me ni tu. Spet sem šla v telovadnico. Samo pojdita na zajtrk, tam se vidimo.
Tisa’
“Očitno bove morale same na zajtrk. Tisa je šla spet v telovadnico,” sem rekla Sophie, ki se je medtem že zbudila in se začela oblačiti v svojo obleko. “Grem jaz v kopalnico, ok?”
“Ti kar pojdi, saj počakam.” sem rekla in se tudi jaz začela oblačiti.
Opazila sem rdeč gumb samo nad mojo posteljo. Pritisnila sem ga, kaj bi drugo in oglasil se je robotski glas. A tokrat ni bil glas agentke x temveč globok moški glas. Zdelo se mi je, da sem ga že slišala nekje.
“Gospodična Lucy Brown, prosim da po pouku prideš do pisarne pomočnika ravnateljice. Hvala.”
Ojoj, kaj je bilo to? A takrat se je Sophie že vrnila in šla sem v kopalnico. Potem sva skupaj šli na zajtrk. Alex je ravno nekaj razlagal o rdečem gumbu in o pisarni nekoga.
Lucy: Jutro fantje.
Alex: O, živijo Lucy.
Lucy: Kaj z rdečim gumbom si prej govoril?
Alex: Nič posebnega.
Lucy: Povej mi.
Takrat so se ostali fantje spustili v glasen pogovor, pa tudi Sophie in Cho sta se potiho pogovarjali.
Alex: Ok, vredu. Pač poklicali so me v pisarno podravnatelja. Po pouku moram tja. Ko te pokličejo tja se ne zgodi nič dobrega
Lucy: No, potem bova to ‘nič dobrega’ trpela skupaj. Tudi jaz moram iti tja.
Alex: In kaj če lahko vprašam bi tako pridna punčka ušpičila?
To je vprašal zelo nasmejano in vedela sem, da se šali.
Lucy: Kdo bi vedel?
Tisa je prišla v jedilnico.
Tisa: Od kdaj vidva govorita? Sem mislila da je bilo vse, ko si mu rekla da ima lepe lase.
Je rekla nasmejano.
Sophie: Alexu si rekla da ima lepe lase? Kako si mogla?
A jaz sem samo močno zardela in začela jesti kosmiče. Alex se je umaknil in se zapletel v pogovor z dvojčkoma. “Prva ura je šport,” je rekla Sophie. “Gremo?” je vprašala ko smo vsi pojedli. Tako smo šli do telovadnice. Delali na smo nič posebnega, le skakali iz ene na drugo blazino in plezali po letveniku gor in dol. Sledili so fizični preizkusi, zatem še simulacija vohunjenja. Tokrat smo vohunili za diaprojekcijo. Ker sem prva končala mi je učitelj dal nalogo, da cel dan vohunim za izbrano osebo in mu jutri prinesem vse podatke o premikanju te osebe, o hrani, ki jo ima najraje in o stilu življenja. To pa ne bo tako lahko. Rekel je še naj izberem osebi, z katero bom šla nekam. Ampak kam? Le s kom bom šla nekam? Z Sophie in Tiso na kosilo, z njima tudi verjetno v gozd, če se jima bo dalo. Ampak tudi z Alexom v pisarno. Odločila sem se zanj. Bo vsaj malo bolj zanimivo, pa še bolje ga bom spoznala.
Sledile so borilne veščine. Danes smo se osredotočili na karate. Zanimiv šport. Še posebej meni. Razumela sem vse premike, oglašanje. No, vsekakor zelo zanimiv šport in ure bi lahko trajale dlje.
Sledili sta sledenje in krinka. Zanimivi uri. Še posebej sledenje.
In potem je zazvonilo za konec pouka. Z Sophie in Tiso smo se zmenile, da ko opravim pri podravnatelju pridem do gozda. A nisem pozabila na vohunjenje za Alexom. Vseeno sem rekla da pridem in si mislila, da lahko on pač pride z nami.
Lucy: Pridi Alex, greva.
Alex: Že grem.
Lucy: Si že kdaj bil tam?
Alex: Pri podravnatelju? Seveda, že večkrat. Ponavadi zaradi tega, ker sem po nesreči razbil kakšno vašo ali kaj takega.
Lucy: Aha. In kakšen je?
Alex: Saj boš videla. Ima nenavadno nizek glas.
Spomnila sem se ponedeljkove noči. Tisti moški je imel zelo nizek glas. Mogoče pa je to bil podravnatelj.
Prišla sva do hodnika v katerem so bila tri vrata. Takoj na prvih je pisalo da je to pisarna pomočnika ravnateljice. Zato sva potrkala in vstopila.
V sobi je bila še punca z modro značko. Imela je lepe temno rjave nakodrane lase in malo temnejšo polt. Za mizo je sedel moški, star mogoče kakšnih petdeset let. Bil je plešast, a imel je zelo košate sive brke.
Mr. Crabtree: Pozdravljena! Sem Charles Crabtree. Lucy tega še ne ve. Torej, tukaj ste, ker ste opravili prvo nalogo. Vsi imate še en razlog. Začnimo z Lucy: učitelj simulacije vohunjenja te je pohvalil. Dobila si nalogo da vohuniš za neko osebo, je tako? Potem Alex: prav tako si dober pri simulaciji vohunjenja. Mislim, da si dobil enako nalogo kot Lucy, ali? In na koncu Anabell: pri zasledovanju si pohvaljena in pri krinkah tudi. Torej, tukaj ste, da bi se še izboljšali v vohunjenju. Hodili boste na dodatne ure vohunjenja, če se seveda strinjate. Začnemo danes. Gremo v učilnico za simulacijo vohunjenja.
Z Alexom sva malo pohitela, zato sva bila tam prva. Anabell se je zaklepetala z podravnateljem, in še hodila sta počasi, zato sva ju z Alexom čakala kar precej časa, to pa v tišini. Končno sta prišla in stopili smo v učilnico. Ta je bila čisto drugačna kot pri pouku. Ponavadi je tam bilo nekaj miz, velike blazine na tleh, prazna stena za diaprojekcijo,…
Zdaj pa ni bilo čisto nobenega pohištva, samo trije 4d diaprojektorji. Gospod Crabtree je rekel naj vsi vklopimo diaprojekcijo in začnemo slediti osebi, ki bo hodila vse naokoli po razredu. Če nas bo opazila bo konec ure samo za tistega, ki ga bo opazila. Jaz sem ostala zadnja, in gospod Crabtree me je prekinil in rekel, da sem najboljša med nami tremi.
Ponosno sem se vrnila v sobo in povedala novico Tisi in Sophie. Bilo je že pozno, a vseeno sem šla ven in iskala Alexa. Našla sem ga v jedilnici z prijatelji. Tam so jedli večerjo.
Tam sem stala cel večer in šla nazaj v sobo ko so tudi oni. Tisa in Sophie sta že spali. Zato sem se tiho preoblekla in zaspala.

To bi bilo vse. Upam da vam je všeč, prosim komentirajte

0
0

V redu. Zanimiva zgodba

0
0

opažam, da nekateri prevzemate stil pisanja zgodbe “čez nebo” (dialogi)… in ali ni to podobno projektu 0x ali nekaj..

0
0

Žam, kaj je projekt 0x?
Če je to neka knjiga ali film še nisem brala/gledala

0
0

naredil sem napako pri pisanju, sem žan ali ni to nek projekt od tebe in še nekaj punc.. (saj si bivša Ginny, a ne) sploh pa sem pozabil pripomniti, da mi je zgodba kar všeč sam mogoč kk bolj izrazit moški like pač podobno se mi zdi to, da tudi ti pa streetgirl pišeta is pogledou dveh oseb a pol bo kej s tistim projektom?

0
0

Z Shelly in Cammie ne bom pisala če si to želel vedeti. In zakaj tu pišeš da si malo bolj izrazit moški? 🙂

0
0

no, a boš kaj razložila zakaj so tudi tukaj tej stili pisanja?

0
0

Če misliš Cammie in Shelly, pa njun stil pisanja, ne pišeta na tak način

  • Dragon Girl
    Neke druge zgodbe pa nisem nameravala pisat z komerkoli
0
0

kaj pa dialogi podobni zgodbi “čez nebo”?

0
0

Glej. Zgodbe Čez nebo jaz nisem pisala. In objavljali so jo pred precej dosti časa.

0
0

In jaz tudi je nisem ravno brala. In veš žan, veliko ljudi ima lahko podobne stile. Ne moraš sedaj reči da midve fejkava.

0
0

draga street girl: saj zgodba mi je všeč in nisem rekel da fejkata čeprav se mi zdi res podobno je to samo moje mnenje in počasi se mi začeva dozdevati da vi pisatelji pretiravate saj sem se ga res potrudil lepo izraziti nekateri bodo pač obsijani s slabo lučjo zaradi posameznikov oprosti, če sem rekel kaj kar te bi užalilo, čeprav mi v resnici ni žal, le spraševal sem zadeve, ki mi niso bile čisto jasne in če ti misliš obrniti vsako mojo besedo in mnenje v nekaj slabega se lahko tudi umaknem iz odgovorov na vajino zgodbo in če te tako zelo motim lahko tudi neham brati samo povej mi. >:(

Za Dragon girl:
hvala, ker si mi pojasnila moja očitno nesramna vprašanja. Saj meni ta načim pisanja zelo ustereza in ne želim dosei, da bi ga spremenila glede dialogov pa sem samo povedal, da so podobni so super in nista edini, ki jih uporabljata čeprav vama čisto zaupam, da sta si jih mogoče tudi samo izmislili (čeprav se mi po pravici povedano vseeno zdi malce čudno…)

in za vse ostale!!! me ne moti, da “ponavljate” če se o tem pogovorite s tistim, ki je to začel in vam dovoli. Poleti ste žalili Kessi, ker je ponavljala Nessiino zgodbo samo dajte se res prej pogovorite o tem z originalnim avtorej in ga vprašati, če dovoli potem pa napišite na zgodbo kdo je to začel, ker tako ne boste imeli problemov z bralci in boste izpadli pošteni. sploh pa MORALNA PRAVILA OTROCI!!!

Prikazujem 11 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*